Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Bob Hightower (Nikolaj Coster-Waldau) bere věci do vlastních rukou a snaží se proniknout do ďábelského kultu, aby zachránil svou unesenou dceru a pomstil vraždu své ženy. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Marze 

všechny recenze uživatele

Kzlt unosu a dobry muz smerujici do pekla.Satanisticke, nihilisticke a nasilne. Obsazeni vypada na papire dobre, ale hrani nic moc krome Maika Monroe, ktera musi v tomhle prevarenem revenge thrilleru zapasit s napul uvarenymi dialogy. Nejak to ale funguje na vypraveni zachranarske zapletce a na prirozenem sarmu detektiva v podani Coster-Waldau a na Monroe. Ale jejich postavy se nijak nevyviji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh je vlastně jednoduchý. Policajt se snaží vysvobodit dceru ze spárů satanistického kultu a pomáhá mu v tom odpadlá členka. Jenže ta cesta k cíli ze všeho nejvíc připomíná brutální psychotrip plný stříkající krve, hysterického jekotu a obskurních dialogů. A všichni jsou tu magoři. Všichni. Stopáž je sice poněkud přepálená a Cassavetes prostě občas neměl co říct, ale když už nic, bavilo mě dívat se na Maiku Monroe, kterou prostě žeru. Kromě krvavých výbuchů a ustřelených čelistí či končetin film nabízí několik psychotických scén, přičemž u mě jednoznačně vede pistolový taneček za doprovodu Dead Boys. A tím se dostávám k soundtracku, který je pestrý a parádní.  Moc jsem nečekal, ale nakonec jsem vííc než jen spokojen 85% ()

Reklama

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer sľuboval 96 hodin a 8 MM v jednom. Pecka. Nie, neskutočná pič*vina, ktorá mala tú drzosť, že trvala cez dve hodiny. Otec sa rozhodne hľadať svoju unesenú dcéru, ktorú má vo svojej moci satanistický gang vyžívajúci sa v zabíjaní a znásilňovaní. Povedali by ste si, že fotr bude pociťovať neustály časový pres, pretože doslova každá stratená hodina znamená mučenie dcérenky, alebo urezávanie jej hlavinky. Ne ne, otecko roka má času viac než dosť, žiadny stres. Do p*če, čo to tetovanie polovice trupu? To vážne? Ultra rýchlo potetovaný? A to by si akože každý nevšimol, že to má všetko čerstvé a nezahojené? Koho tým akože mal ochcat? A bolo mu to vôbec v rámci nasledujúceho deja k niečomu? Drsnačka Case, tak tá bola drsná asi ako českí raperi v bouráku z požičovne. Satanistický gang bola banda čurákov, ktorí si mysleli, že keď majú počmárané ksichty, tak si z nich každý cvrkne. Finále bolo povestnou čerešničkou. Toto bolo akčné céčko lízajúce déčkom. Tam logika pácha sebevraždu v každom druhom zásobníku. Aby toho všetkého nebolo málo, tak nám scenáristi nadelili dvojité rozuzlenie u ktorého matrixovská brokovnica definitívne potvrdila dojmy patriace do odpadových dier. Nechcená paródia drsnosti, v ktorej totálne nefungujú reakcie postáv. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Vubec jsem netusil, ze tu hraje bozska Maika, ja to proste bral kvuli Nicolajovi a byl jsem prekvapenej jako svina, tolik brutality a hlavne "brutality na zenach" (Chudak Majkaa 😞) ten borec jak to tam rubal na kopici doprdele nemelo chybu 😂 je to delsi trosku tahlejsi a misty slabsi a weird sceny, ale jako temna krimi to funguje skvela, ta sekta byla fakt brutalni, maika a nicolaj skvele duo a jamie potesil 🙂 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od filmu mě odrazovala především jeho dlouhá stopáž. Protože většina filmů s delší stopáží prostě nedokáže svoji stopáž utáhnout a přichází slabší a hluché pasáže. Což však není případ tohoto filmu. Ikdyž mnozí budou nejspíš namítat, že po solidním a celkem svižným startu přichází útlum. Já jsem se však bavil po celou dobu a řekl bych, že film žádný slabší a nudící pasáže neměl. Ano, kdo by hledal film nabitý akcí ten asi zapláče. Tohle je prostě jiný. A právě proto mě to asi tak bavilo. Film, kterej nejede podle zajetejch kolejí a v tom je jeho síla. Místy je to sice možná trochu absurdní, možná trochu přestřelený. Ale srát na to. Satanistickej kult, kérky, krvavá jízda,... Nemůžu si pomoct já se prostě bavil. Hodně silný 4hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • San Francisco Chronicle dal filmu negatívnu recenziu, keď napísal: "Výsledkom je nevkusný, priveľmi zdĺhavý ťahák, ale aspoň sa zdá, že filmár dal na plátno všetko, čo chcel." (Arsenal83)
  • V Rusku je film skrátený o 35 minút a vyšiel pod názvom He is a Bullet. Je to na základe toho, že v Rusku platí zákon o rúhaní. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Mexico City v máji 2021 a skončilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama