Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvěma lety Russell Hatch (Jean-Claude Van Damme), agent Interpolu, sledoval následky rutinního zásahu, který se pokazil a jeho informátorka Esther Martin zemřela. Od té doby Hatch zjišťuje, že chrání Jaydena (Emerson Min), syna zabité informátorky. Když ho Yates (Sticky Fingaz), starý kámoš ze CIA, varuje před blížící se válkou mezi ruskými, albánskými a korejskými gangy v Los Angeles, Hatch mu nejprve nevěří, ale dva ruští gangsteři brzy zaútočí na Jaydenova dědečka pana Kima v Koreatownu. Naštěstí je potká zuřivý Hatch, který s nimi bojuje, aby ochránil starého muže a jeho obchod. Tento obrat událostí ho vede k tomu, že začne formulovat plán na ochranu Jaydena a pana Kima před hrozící totální válkou mezi nelítostnými gangy. Když Jayden náhle zmizí, Hatch se ho vydá hledat a udělá doslova cokoli, co je v jeho silách, aby zaútočil a bojoval proti každému, kdo se mu postavil do cesty, včetně domnělých spojenců se skrytými plány a nekalými úmysly. (TommyZR)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

tron 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac, čakal som to horšie. Akcia je komorná a určite nečakajte nič strhujúce, ale zas nalejme si čistého vína: JCVD sa skoro nikdy nemohol pochváliť nejak extra geniálnou choreografiou (ak nepočítame výkopy). Ako množstvo akčných borov Hollywoodu, i on sa v prvom rade vždy spoliehal najmä na svoju charizmu. Ostatne, ani Lundgren, Stallone, či Schwarzenegger neovládali bojové umenia - a pozrite, kam sa dostali (OK, s výnimkou Dolpha?). Keď si každopádne pri pozeraní tohto filmu spomeniete na pecky á la Double Team, tak vám bude smutno. Ja osobne som však v týchto veciach realista, Van Damme má nad šesťdesiat rokov, čas neoklameš a tí, čo sa o to v minulosti pokúsili, nedopadli dobre. Treba proste život brať tak, ako je a prijať aj starnutie, hoc je to ťažké. Mne sa napokon paradoxne páčilo, že sa to Van Damme nesnažil ošuliniť pomocou kaskadérov a dvojníkov, ale si tú trochu akcie, čo tu je, oddrel plus-mínus sám. Navyše je to príjemne drsné, tvrdé a nekompromisné; pri dvoch scénach ma zarazilo, ako ďaleko tvorcovia zašli, aj keď Deodatovi Kanibali to samozrejme nie sú. Atmosféra je temná, s výnimkou komickej postavičky neškodného drogového dílera, ten mi ale vôbec nepil krv a miestami som sa dokonca naopak bavil na ksichtoch utrápeného Van Dammea, ktorý s ním musel prichádzať do interakcie. Samozrejme, scenár nemá zmysel hodnotiť.  Síce sa tu objaví viacero kurióznych mien (Kristanna Loken, Spencer Breslin, Shannen Doherty, Cynthia Rothrock), ale niektoré z nich sú na hranici postrehnuteľnosti resp. možno tak ako ja si až po dopozeraní a následnom surfovaní na IMDb uvedomíte, že to boli oni. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma miluju, nedávno jsem si splnil životní sen a osobně ho viděl v Praze. O to víc mě sere, že točí naprosto hrozný filmy a ubíjí svůj nesporný talent v příšerných béčkách, které nemají sebemenší smysl. Několikrát dokázal, že má mnohem navíc. Ať už to byl jeho skvělý výkon v Není úniku, Oscarový part v JCVD, vynikající seriál Jean Claude Van Johnson, nebo druzí Postradatelní, kde byl jednoznačně nejlepší ze všech. Temné drama Lukas a další, bohužel podle mě nejen že si nikdy opravdu nevážil svého potenciálu, ale ke stáru naprosto degradoval a zlenivěl. Darkness of Man je naprosto hrozný a tupý béčko, Bressack filozofuje a nemá na to. Příběh je debilní, vizuál laciný, akce mdlá a Van Damma to šíleně nebaví. Jedna hvězdička je čistě pro něj a druhá ani nevím za co, možná za to, že Loken je pořád neskutečná kunda. Snad mu dá Amazon nebo Netflix šanci ještě na něco lepšího, protože vidět svého největšího hrdinu v takových hovnech vážně bolí. Obzvlášť když víte, že má zatraceně navíc. 25%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neviem čo je horšie. Ten smiešny plagát alebo samotný film. Unavený Van Damme tu pomalým krokom chodí z jedného miesta na miesto a kecá dve na tri. A aby tých kecov nebolo málo, tak to ešte celé komentuje pomalým unaveným komentárom. Akcia tu skoro žiadna nie je. Poriadna zápletka tiež nie. Zato tu je niekoľko absolútne zbytočných pár sekundových cameo výstupov dakedy dávno sexi herečiek. Všetko v štýle, jú bola som v jednej scéne s Van Dammeom a už môžem zomrieť. Niektorým sa to zanedlho aj splní. Ako napísal Wacík. Van Damme je ďalší kandidát na exhviezdu, ktorá by sa na to už mala vysrať. 2/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tolik varování… jen minutu deset trvalo než všech DEVĚT produkčních studií protočilo svá loga. To nikdy není dobrý. Pak JCVD a přestřelka za neprůstřelným plechových sudem… Pak najednou koukám a ona to T-X!? Vždycky mě pobaví jak se mi TV snaží vnutit že 44ka s nadšením hopne na +20 dědka. Asi v 30 minutě Brenda z 90210! Deset minut na to Eric Roberts. No to je nostalgie… ale jen štěknutí na pár sekund!? Jako proč? Něco podobného by mělo být trestné.Do toho ten nonstop vodopád (jakože moudrých) keců. To fakt nešlo… ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jean- Claude už je dost unavenej. Asi jako já. Ovšem dát se dohromady s Bressackem není krok nikam jinam, než do prdele. Zmatenej příběh, tak jak to produkce Saban films umí. Děsná, v podobnej filmech vlastně stejná hudba. Akce málo, a nijaká.  A některý herce jsem ani nepostřehnul. Třeba Robertse. Dost útrpnej film. 10%. ()

Galerie (120)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Reklama

Reklama