Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (158)

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem v době sledování neměla absolutní potuchu o původu videa, tudíž jsem nevím proč byla neustále zmítána neodbytným pocitem, že v dalším střihu už už vleze do záběru nějaký chlápek v tmavě růžových kalhotách, hnědém tvídovém sáčku, divné kravatě a zrzavém tupé a řekne "And now something completely different..." a celé se to zvrtne v mistrně natočenou parodii o drsných chlápcích v temných ulicích... ale ono se to nestalo. Inu, moje nebo jejich smůla. Ale já jsem ale ve výsledku odcházela s dojmem, že jsem ještě o něco byla ochuzena, jmenovitě o takových osm minut, kdy jsem mohla zírat z okna. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle nenáročná fanouškovská blbost mě celkem pobavila. Batman si to nejdřív rozdá z Jokerem, potom z predátorem, přičemž se přimotá do souboje Vetřelců z predátory. Nemůžu říct, že bych z toho byl nějak extra uchvácenej, ale má to slušnou atmosféru, ucházející masky a správný zapálení pro věc. Jenom škoda, že to skončilo v tom nejlepším. No co už, asi holt na víc než na 8 minut nebyli prachy.65% ()

Reklama

erazmus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomuto dílku dám pět hvězd... ale nemohu a ani nechci. Tak obrovský potenciál, tak nádherně rozehraný příběh a atmosféra, kterou můžou mnohé komerční snímky jen závidět... a to vše tvůrci zničí v setině vteřiny. Byl jsem pohlcen dialogem Batmana a Jokera, užíval jsem si tu temnost, tu vypjatost okamžiku, ty záběry do Jokerových očí, jeho stylizaci, svěrací kazajku, zvedajícího se Batmana z kaluže. Jakoby mi před očima oživl komiks, prostě nádhera. A najednou... najednou se vše proměnilo v naprostou blbost nedávající smysl. Jako bych přepnul na jiný program. Zbývá mi tedy jen zatlačit slzu a doufat, že takto ztvárněný Joker se někdy objeví i ve filmu... protože to není ani ten Burtonův, ani ten Nolanův, ale ten Moorův, ten komiksový, kterého mám ze všech nejradši. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad, výborné prevedenie...Jediný nedostatok je krátka stopáž, škoda že sme už nevideli ako to Batman všetkým "nandá":) A ešte ma v súvislosti s týmto podareným filmíkom napadla taká predstava- čo keby autori spracovali minipríbeh v ktorom by vystupovali namiesto Batmana, Aliena a Predátora (inak vždy som obdivoval jeho dredy, vyzerá s nimi ako taký zmutovaný rastafarián:))) Sly Stallone, Arnie a Jean-Claude- to by bola bitka:)))) ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně profesionální fanouškovský kraťas od asi toho nejfanatičtějšího batmanova stoupence. Kam se na tohle hrabou studiové AvP, AvP2 a jiní žabaři. Tohle je prostě crossover se vším všudy, který se drží všech jeho nepsaných pravidel. Takhle by to mělo vypadat, Marvele, DC a spol.! http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)

Reklama

Reklama