Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (158)

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem v době sledování neměla absolutní potuchu o původu videa, tudíž jsem nevím proč byla neustále zmítána neodbytným pocitem, že v dalším střihu už už vleze do záběru nějaký chlápek v tmavě růžových kalhotách, hnědém tvídovém sáčku, divné kravatě a zrzavém tupé a řekne "And now something completely different..." a celé se to zvrtne v mistrně natočenou parodii o drsných chlápcích v temných ulicích... ale ono se to nestalo. Inu, moje nebo jejich smůla. Ale já jsem ale ve výsledku odcházela s dojmem, že jsem ještě o něco byla ochuzena, jmenovitě o takových osm minut, kdy jsem mohla zírat z okna. ()

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nádhera :-) Úžasnej vypointovanej Cross Over s tou správnou atmosférou. Superhrdinskej kraťas, kde vlastně nikdo nemá nadpřirozený schopnosti. Co se týká Predátora, tak prostě viděl Vetřelce, rvačku a lidi se zbraněmi, tak to šel omrknout. Superhrdinové to holt maj těžký. V manuálu nikde nemaj poznámku o tom, že Predátoři neloví neozbrojený lidi. Jen jsem nepochopil, proč by se ostatní Predátoři měli začít rvát s Batmanem. To by naprosto odporovalo jejich filosofii (nebo pravidlům lovu, chcete-li). Navíc za zmínku stojí dokonalá hudba, smíchaná z hlavních témat Batmana, Vetřelce a Predátora. | ► Batman: Dead End ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

To se blbě hodotí... :D ....Nápad dobrý, snaha značná, některé záběry jsou až neuvěřitelně promakané a vedle tohodle brilantně pošahaného Jokera by si snad i Ledger připadal jako druholigový náhradník.....Ale nadruhou stranu-je to chvilkama zbytečně moc parodické a souboje jsou řemeslně nezvládnuté, takže jsem se ke konci-i při osmiminutové stopáži-trochu nudil....Naštěstí poslední záběr je značně epický. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w Neznášam amatérske filmy, lebo sú príliš lacné a hrajú tam herci ktorý sú vyložene nemožný a tvorcovia len málokedy oplývajú nejakým talentom. O to viac však dokážem oceniť keď amatérsky film ma dokáže zaujať ako tento. Zručne nasvietené zábery dotvárajú skvelú temnú atmosféru. Dvaja herci. Batman je v pohode i keď má ten staručký oblek ale Joker ktorému aj vidno do ksichtu ten kúsok zahral dobre. Ďalej sú tu masky ktoré sú vynikajúce. Pointa je tiež prekvapujúca no niekomu to sem nemusí sadnúť. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)

Reklama

Reklama