Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (106)

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Dejte na mě, teď to tady teprve začne vřít.." Nevím, zda to v pokračování Aristokratky vysloveně vře, ale zábava je to docela slušná. Hodně má na tom zásluhu nová postava Denisky, holky, co vypadá, jako by ji "na obličej spadlo železářství" :D Prý je to jedna z nejvtipnějších postav již v původní knižní předloze a Simona Lewandowska tu postavu hraje vážně svěže. Ostatní herci předvádí svůj standard a to samé se dá stoprocentně říct též o kameře Vladimíra Smutného. Takže celkově v rámci komediálního žánru docela spokojenost. ()

Estadra 

všechny recenze uživatele

Když já nevím ...  Přemýšlím co mám konkrétně pochválit... Ale nic moc mě nenapadá.. a tím neříkám že je ten film špatný... Není... Ale zároveň to není nic světoborného...  Další film už snad ani nemusí být Tak jo chválím herce Hynka Čermáka který v tomto filmu byl asi opravdu nejlepší ... A taky Elišku Balzerovou. 2* ()

Reklama

Pepahodnoti2 

všechny recenze uživatele

Je to blbost. Tenhle film je dobrý pro rozmazlené holčičky , babičky a dědečka kteří se jen chodí do kina vysrat a nažrat se popcornu a utratit zde těžký prachy za to aby viděli sračku a mohli se jít během filmu z té sračky jít vysrat na hajzlík a koupit si další popcorn a koupit si kafe z který ho mimochodem budou muset jít zase za deset minut jí na hajzlíček jo a mimochodem z filmu nic neztratí. Bože já se jdu taky vysrat.💩💩💩💩💩ps : miluju sračky ()

claudel 

všechny recenze uživatele

I když se humor z knihy v jedničce ztratil a dost mě nudila a zklamala, dal jsem šanci dvojce, když na scénu přichází Deniska. Po Miladě a psech ale stále ani stopa. Denisčin otec raději vypuštěn úplně. Na mě bohužel ten film nefunguje, řada scén vychází naprosto trapně a hluše. Téměř mě bolí u srdce, že naši výborní herci vypadají všichni neohrabaně a zase musím použít adverbium TRAPNĚ. V závěru to trochu nabere dech s Jeřábkem a Sladkým mámením, ale celkově je to pořád tak na dvě hvězdičky, ačkoli přece jen krapet lepší než ta zoufalá jednička. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, oproti jedničce i vtipnější a svižnější, k čemuž přispěla nejen nová postava, ale i svěží hudební doprovod (namísto klasiky v předchozím filmu). V podstatě jediný problém jsem měl, stejně jako u jedničky, s absencí časového zařazení. Oba filmy se totiž neodehrávají v současnosti, nýbrž v devadesátkách, kdy je např. princezna Diana ještě živá. Patrné je to z připraveného náhrobku Marie, která je zde narozená tuším už v roce 1978. Jednu hvězdu přidávám za divácký úspěch, který městské kino v mém současném působišti nezažilo dobrých 12 let... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama