Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 5

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (126)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Spoiler. První film z filmové neděle dopadl překvapivě nejlépe. Jelikož jsem neviděla předchozí díly, tak jsem byla obdařena příjemným nevědomím, tudíž jsem nemohla srovnávat s ostatními. Začátek mě trošku vystrašil, protože oplýval dětským humorem a klišé. Postupně se to ale rozjelo a já jsem byla tak vtažená do pandího putování, že mě zrada lišky úplně překvapila (přitom to byl naprosto stereotypní a jasný plot twist). Liška byla mimochodem perfektní postava, která mi přirostla k srdci. Měla příjemnou povahu, byla roztomilá s vynikajícím dabingem. Putování bylo plné akce, vtipu, pohody a hlášek ("beze změny, buď jak buď, ztratí jídlo svoji chuť"). 4DX bylo fakt vymazlené!! Mile mě překvapila atmosféra v kině, kdy jsme byli s přítelem obklopeni malými dětmi. Ty se ale chovaly hezky spořádaně a nedělaly bugr. Odcházela jsem spokojená a vyklidněná. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti mi pokračovania vôbec nevadia, práve naopak. Pokiaľ sú kvalitné, tak rád uvítam aj desiaty film z tej iste série. To však nie je prípad Kung Fu Pandy 4. Spotrebné, zbytočné pokračovanie s priemernou animáciou, priemerným príbehom a priemerným humorom, ktoré pôsobí ako ten najgenerickejší animák, ktorý niekto vyprodukoval iba preto, lebo veď známejšiu značku ešte treba trochu podojiť. V závere je síce pár slušených animovaných akčných scénok, ale už to vôbec nie je taká Kung Fu Sranda ako napríklad prvý diel. Absolútne zbytočné pokračovanie, pri ktorom som mal celý čas pocit, že sa tu nikto vôbec nijako nesnažil a ktoré sériu nikam neposúva ... akurát tak ku dnu. CELKOVO: 5/10 ()

Reklama

WenceslasHip 

všechny recenze uživatele

Další pokračování, kterému chybí duše a láska. Místo epického ukončení jedné éry, kde se nám měli vrátit ikoničtí záporáci jsme dostali jakýsi paskvil plný nudnosti, plošnosti a nezajímavosti. Po se měl rozloučit se dny Dračího bojovníka a vybrat si svého nástupce, který je již pomalu silnější než on sám. V předchozích dílech jsme viděli nějaké ponaučení a smysl, které dali filmům větší přidanou hodnotu, tohle je ale pouze nudný tahák na peníze. 4/10 ()

himor 

všechny recenze uživatele

Nečítal som si žiadne recenzie, ani som nevidel žiadne trailery, takže som toto predstavenie zažil úplne "naostro". Okrem toho, že som mal nervy z mojej 5 ročnej dcéry, ktorá sa nevedela dočkať kedy to začne a zároveň kedy to už skončí, tak som zistil, že štvorka stojí za prd. Pre detského diváka je to nuda, deti sa v kine vôbec nesmiali, skôr naopak, počul som plač, ako sa deti boja Chameleónky a jej premien. Pre dospelého diváka to bolo tak na pol, boli aj smiešne momenty, aj akčné momenty, asi viac jokeov pre dospelých, ako pre deti. Animáciu a zvuk hodnotiť nebudem, to bola bomba ako vždy, tiež SK dabing fajn. Celkovo tomu dávam priemer, vyslovený prúser to nebol, ale oproti ostatným dielom jednoznačne horšie. 55% ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Já bych tomu řekl - Promarněná šance. Chameleonka měla dovršit ságu tím nejdelším a nejdrsnějším způsobem, jaký dosavadně měla... plný emocí a hlavně větší hrátky s duchami, nicméně ta finální bitva byla dle mého názoru hrozně rychlá. Mrzelo mě, že jsem neměl ten pocit, že jsem si mohl vzpomenout na něco hezkého z prvního dílu, něco na co bych mohl být pyšný z původních dílů. Určitě bych ocenil takové to jak tomu říkám pelíškovské zpříjemnění u srdce, kde se postava uvidí s postavou, obejmou se, pobrečí si, uvědomí si, že sága epicky končí. To samé u soundtracků, nic jsem z toho necítil. Konec byl takový... abych nespoileroval, no tradiční. Každopádně film jako takový plynul jako hodinky. Bylo super vidět zkamarádění chytré lištičky, respektive nástupkyně dračího bojovníka, celkem zajímavé bitky, hlavně v krčmě a honičky ve městě jak za Indiana Jonese. Nicméně mi tam bohužel chyběla ta nostalgie z jedničky... a to je ta pětka, která se tam objevila fakt jen zřídka. Vtipné momenty tam sice byly, ale bohužel hrozně málo. Je to škoda, ale základ tam byl, to znamená, že jsem se v průběhu filmu vůbec nenudil. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • Jedná se první díl Kung Fu Pandy, ve kterém o sobě Po říká, že je Kung Fu Panda. (Bestfan112)
  • Kung Fu Panda 4 měla nejnižší rozpočet z celé série. 1. díl měl rozpočet 130 milionů amerických dolarů, 2. díl měl 150 milionů dolarů, 3. díl měl 145 milionů dolarů a toto pokračování mělo rozpočet pouhých 85 milionů dolarů. (L.E.O)

Reklama

Reklama