Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování s ještě lepší Emily Perkinsovou, která zde hraje prim největší. Ubylo zbytečných citových projevů o sesterské lásce a přibylo napětí. Líbila se mi vytvořená atmosféra uvnitř ústavu, kde se konají velmi zajímavé terapie. Škoda jen, že ten konec zase tvůrci tak trochu zmrvili. 7/10 ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

--- len s veľkym sebazaprením pripušťam, že tento projekt možno pomenovať horror ... porovnateľný s Part 1 ... nuda ... absencia napätia ... mizive goreeffekty ...nezaujimavý dej ..to je charakteristika ako šitá na tento film .... rozhodne slabší ako trojka ..ktorá ho predčila zaujímavým prostedím a mysterióznym dejom .... ale celkovo sa jedná o slabú sériu .... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný sequel, než by většina diváků čekala. Dvojka Ginger Snaps totiž nepřináší víc akce a krve, nýbrž se opět zaměřuje především na temný příběh a rozvíjení lykantropických příznaků, které trápí tentokrát sestru Brigitte. Zabrušování tesáků, zastřihávání chlupatých a špičatých uší nebo jenom kruté prokletí, s nímž se hrdinka nechce smířit. Postavy jsou napsány výborně, zvláštní péče se dostala na malou Ghost se zálibou v komiksech. Maska vlkodlaka je zase o něco propracovanější, i když není moc vidět. A vůbec, celá atmosféra snímku je hodně temná a smutná, za což může hlavně ta věčná zima a prostředí uvnitř léčebny pro feťáky. Příjemný horror, pro fanoušky jedničky určitě žádná ztráta času. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

V tomto filme sa toho fakt príliš nedeje a ani báť sa asi nebudete (mimochodom, poznáte nejaký vlkolačí horor, ktorý vám naozaj nahnal strach?). Zato tu ale celkom funguje atmosféra, mrazivý pocit odcudzenia a cynický humor (poznámka Ghost nad odtrhnutou psou hlavou: „Rockymu schází starý dobrý časy“). Mimochodom, práve postava komiksovej fanynky Ghost, so svojou nevypočítateľnosťou, umocnenou detským výzorom, neurotickými tikmi, zvrhlými spádmi a košatou slovnou zásobou je priam geniálnym sekundantom večne zachmúrenej Ginger, ktorá až neuveriteľne pripomína rodnú sestru Marilyna Mansona. Skrátka, viac sa tu toho deje v druhom pláne než v obraze – a to pri hororoch občas poteší. Preto také vysoké hodnotenie, hoci inak by to bolo maximálne za tri * . ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a očekávaje jen další vlkodlačí béčko, byl jsem příjemně překvapen. Povedené jsou už lokace, ve kterých se film odehrává. Léčebna v napůl uzavřené budově i rodinný dům jsou krásně ponuré a zimní Kanada vypadá značně nehostinně. K tomu krvavé prostřihy, výlety mimo realitu a překvapivě propracované postavy. I díky tomu je to vážně hororové drama a Emily Perkins v hlavní roli zaslouží poklonu (70%). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Pracovní názvy: Ginger Snaps 2, Ginger Snaps: The Sequel. (Stocki)
  • Tatiana Maslany si musela nechat obarvit vlasy na blond, protože ve skutečnosti má tmavě hnědé vlasy. (Stocki)

Reklama

Reklama