Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

tron 

všechny recenze uživatele

„Keby boli naše činy bez následkov, bol by tu pekný bordel.“ Ako jednotka, i dvojka nakoniec skončila medzi psychologicky serióznou záležitosťou (lykantropia ako drogová závislosť? Prečo nie, dobrý nápad...), bizarnou komédiou (wtf - masová masturbácia) a lacným, krvavým, hororovým béčkom (podpriemerné lakačky, nudné akčné finále s vraždami a nízkorozpočtovými maskami). Potešiteľné je, že v niektorých pasážach sa vráti Ginger a poteší svojrázna Ghost (a koniec, s ňou súvisiaci). Najviac ma bavila trojka. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

--- len s veľkym sebazaprením pripušťam, že tento projekt možno pomenovať horror ... porovnateľný s Part 1 ... nuda ... absencia napätia ... mizive goreeffekty ...nezaujimavý dej ..to je charakteristika ako šitá na tento film .... rozhodne slabší ako trojka ..ktorá ho predčila zaujímavým prostedím a mysterióznym dejom .... ale celkovo sa jedná o slabú sériu .... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Podobne depresívne a nepríjemné ako jednotka, ale o dosť menej desivé a scenáristicky zvládnuté. Postava Ginger vystupuje už len v halucinačných a snových sekvenciách, zato Emily Perkins nesklame, poteší pár nechutných detailov a terapia v podobe skupinovej masturbácie je už len čerešničkou na torte. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tento díl se mi líbil nejvíc. Nešlo tu o vyvražďování beze smyslu, kterýho s každým dalším natočeným filmem mám plný zuby, ani nastavování ředěné kaše. Celkem jsem byl i napjatej, jak to bude pokračovat. A, což je dnešní dobou více než neobvyklé, měl jsem dokonce pocit stísněnosti, ne přímo obav, ale nemělo to k obavám daleko a obavy nemají daleko ke strachu. Považuju to za dobrej horor a možná i jeden z nejlepších natočených za posledních pět let. A určitě mě to navnadilo na první a třetí díl. Líbilo se mi tu hlavně, že postavy jsou propracovaný a dobře zahraný a že tu nejde jen o lekačky a vraždy těma nejnechutnějšíma způsobama, ale i o něco víc. Tedy o psychiku hlavní hrdinky a její snahu zabránit své přeměně a ponechat si ještě aspoň stopu lidskosti, přestože ve srovnání s ostatníma postavama (kromě Alice, která byla tam kde jsi teď ty ;) je mnohem lidštější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování s ještě lepší Emily Perkinsovou, která zde hraje prim největší. Ubylo zbytečných citových projevů o sesterské lásce a přibylo napětí. Líbila se mi vytvořená atmosféra uvnitř ústavu, kde se konají velmi zajímavé terapie. Škoda jen, že ten konec zase tvůrci tak trochu zmrvili. 7/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Tatiana Maslany si musela nechat obarvit vlasy na blond, protože ve skutečnosti má tmavě hnědé vlasy. (Stocki)
  • Z trilogie Moje sestra vlkodlak měl tento film nejvyšší rozpočet, který činil 4,8 milionu kanadských dolarů. (ČSFD)

Reklama

Reklama