Reklama

Reklama

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

navíc je členem organizace USY a je hrdým členem Židovské komunity, tak tím je to vyřešeno

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

má židovské předky, takže brzo čekávám bojkot Pro-Palestinských diváků, kteří budou požadovat jeho přeobsazení. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kite man v červenci, Batman v srpnu, Tučňák v září, Superman a Lois v říjnu, Harley Quinn v listopadu a Creature Commandos v prosinci... Nejen že se DC vrací ke svému legendárnímu logu, ale zároveň si pro každý měsíc v druhé půlce roku připravili start jednoho ze svých seriálů. Paráda ♥

 

Bohužel na teaser na Supemana si budeme muset počkat až nejspíš do NYCC, který se bude konat v říjnu.

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Podle leaku/fotek z natáčení a vlastně všeho nového mám svojí osobní teorii o tom jak bude probíhat film: Maxwell Lord bude chtít mít svoji JLI ve které bude Gardner, Hawkgirl, Mr. Terrific a bude do ni chtít Supermana. Zmínění 3 hrdinové nebudou mít problém v nejhorším porušit ,,no kill rule" s čímž nebude souhlasit Superman a v průběhu filmu se bude snažit ostatním hrdinům ukázat lepší cestu, což se nebude líbit Lordovi, takže se spojí s Luthorem, který stvoři klona Supermana jehož postava bude mix postav Bizarra/Ultramana/a ještě jedny postavy z New52 jejíž jméno si nepamatuju. Na konci filmu se Supermanovi podaří přesvědčit ostatní superhrdiny a budou mít vlastní Justice League International bez vlivu od Lorda.

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Jedná se o standardizované uniformy soukromé společnosti Maxwella Lorda (LordTech)!

Nejsou to vlastní kostýmy hrdinů!

na příspěvěk reagoval dragon94

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Haha, lol. Nejlepší je, že na konci takovéhoto fanatického řečnění napíše, že mu to ve skutečnosti nevadí. Když jsou WB blbci, ať si dělají, co chtějí. Potopí to jen je.

Všichni už víme, jak moc mu to vadí, ať se nesnaží ve finále přetvařovat, že ne. :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já ti rozumím, ale nevím jestli chci vidět jak se následujících 12-15 let připravuje půda pro Red Hooda. Přecejen se ten čas dá využít mnohem mnohem lépe. V rámci toho jednoho filmu by to však nebylo špatný. Plus by se Red Hood mohl samozřejmě objevovat dál v rámci universa a jejich komplikovaný vztah by se mohl dál rozvíjet.. Až by třeba přebral po Brucovi otěže a stal se novým Batmanem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak v té trilogii by byli jiní zaporaci. Hood by přišel ve čtyřce až...ten by se v pozadí trilogie formoval...ale rozumím ti

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tímto způsobem bys potřeboval na Red Hooda celou trilogii. Což by asi šlo kdyby co 2 roky vycházel nový film s Batmanem, ale nežijeme v ideálním světě. Budeme rádi když to bude jednou za 3 případně za 4 roky. To by pak trvalo víc jak 10 let odvyprávět příběh Red Hooda a to je prostě strašně moc.

To bych možná raději viděl Jasonovo zapojení v Batmanovi Matta Reevese, kam by se to asi hodilo i víc, a v hlavním universu bych se na to úplně vykašlal. Nebo bych to obsáhl maximálně do jednoho filmu. Případně to doplnil nějakým seriálem.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Hele, první film by byl už dospělý Dick de facto před odchodem od Batmana. Zde by měl Bruce úlet s Taliou která ho zneužije. Na konci filmu by našel Todda..druhy film by mapoval výcvik Todda ve flashbacich a po časových skocích by už byli spolu X let. A zde by Todd zemřel...Mezi filmy by byla treba Liga. Po dalším časovém skoku by se objevil Red Hood a na konci filmu by se objevila Talia a Damian....

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

To je právě ten problém, na který narážím. Těch Robinů bylo až moc.. Dick, Jason, Tim, Damien.. Carrie a Stephanie raději ani nepočítám. I kdyby jsme měli dostat co film to jeden Robin.. Tak to za prvé bude působit blbě. To že Batman v každém filmu vystřídá jiného Robina a zároveň by to chtělo alespoň 4 filmy, než bychom se dostali k Damienovi. A to nemluvím o tom, že by se Batman měl zaobírat taky nějakou Ligou Spravedlnosti a ostatními hrdiny.

 Na druhou stranu chápu tu touhu vidět z filmovaného Red Hooda, ale opravdu si myslíš, že by k tomu nestačilo budování ve stylu, že dalšího Robina nechce, protože ten předchozí zemřel. Pár rozhovorů s Nightwingem, když by uvažoval o tom začlenit Damiena.. A pak třeba ve druhém filmu přijít s pár flashbacky a Red Hoodem jako záporákem?

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Já tak nějak pořád chci vidět příběh Todda. V jednom filmu Bruce opustí Dick a půjde na dráhu Nightwinga a hned kolem něj můžou stavět další filmy, zároveň Batman objeví Todda. V dalších filmech bude Todd zabít a pak se vrátí jako Hood....

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jo a taky se mi hodně zamlouvá ten nápad přivést na plátna kin konečně Damiana Wayna a nejspíš i celou Bat Family, a neztrácet roky budováním "nového" universa, ale rovnou nás hodit do existujícího universa, kde se nachází víc než jen ústřední hrdina filmu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Hlavně teda Gunn narozdíl od Snydera těm postavám rozumí a má nastudováno. Snyder byl v tomhle ohledu naprosto tragickej. A to říkám jako velkký fanoušek Man of Steel, na kterém jsem svého času byl 5x v kině, a Batman v Superman: Ultimátní edice.. Bohužel předchozí vedení si to pojebalo samo tím, že se nedrželi původního plánu a začali vymýšlet filmy na základě toho, která postava byla najednou oblíbená. Viz 4 plánované filmy s Harley, která je sice v podání Margot skvělá, ale universum kolem ní nevybuduješ. 

Bohužel žijeme v době kdy X-Meni jsou pasé, MCU nevyplodilo dobrý film ani nepamatuju.. Teda Deadpool 3 bude bomba, ale jinak se vlastně krom F4 na nic moc netěším. 

A tenhle Gunnův Superman má být začátek něčeho nového a neokoukaného. Už jen tím, že se nebojí mít paraelně více Batmanů, nezakazuje věci jakože se postavy z filmu nesmí ukázat v seriálu atd.. Si mě dost získal. To a taky tím, že do své "první fáze" zařadil Swamp Thinga.. A jeho nejoblíbenější čaroděj z DC je John Constantine.. Tak už jen proto mu přeji hodně štěstí a těším se co nám příští rok předvede. A fakt doufám, že to bude skvělý.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

higuain

Nemyslím si, že by se Gunn snažil až moc vzdávat hold klasice. Jasně jeho Superman bude ať už kostýmem nebo chováním asi věrnější klasice. Ale už jen z důvodu kolik bude ve filmu jiných hrdinů a záporáků neočekávám, že by se příběh nesl v nějakém klasickém duchu.

Bude to vlastně poprvé co uvidíme Supermana ve filmech s někým spolupracovat. V Justice League to celé sóloval a v BvS ten fight s Doomsdayem vlastně taky. 

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

dragon94

Ano a Superman Returns taky ve své snaze vzdávat hold klasice vyhořel. A i ten kostým byl dost špatnej. A jasně, že záleží hlavně na výsledném filmu. Bohužel jak už jsem psal, mě osobně ani Gunnovo resumé nedává důvod tomu věřit.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

higuain

A s čím jiným by jsi chtěl ten kostým srovnávat, než s ostatnímy kostýmy? Vem si, že Superman se Vrací stál 300 mega dolarů a stejně ten kostým vypadá o dost hůř, než ten nový.

 Osobně taky nejsem fanoušek slipů a líbil by se mi spíš oblek ala New52, což vlastně tento částečně splňuje, ať už podobnou texturou, tak třeba tím límečkem. Na druhou stranu pokud se Gunn rozhodl jít spíše klasickým vzhledem tak jsem rád, že vráti i ten žlutý znak na plášť, i když taky nejsem nějak zvlášť jeho fanouškem. Chápu však jeho záměr a snahu nemít to samé co měl Snyder, zároveň se pokusit o něco klasického a zároveň do toho přidat méně okoukané prvky (znak, textura, límeček atd..). S těmito "požadavky" to za mě nešlo udělat o moc lépe. 

A jde jen o oblek. Nejdůležitější je výsledný film a práce s postavami a to Gunnovi, i když se mi nelíbila jeho Suicide Squad, jde naprosto parádně. K čertu ten chlap mě několikrát rozplakal CGI stromem a mývalem.  Takže jestli chce mít klasičtější oblek na nejklasičtějším superhrdinovi vůbec.. Tak proč ne.

Uvidíme jak dopadnou ostatní obleky. Oblek Mr. Terrifica si všichni naopak velmi chválí. A upřímně dost mě zajímá jak bude vypadat Guy Gardner a Hawkgirl.

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

dragon94

Nevím, jestli je úplně fér to srovnávat se starými kostýmy ve filmech či seriálech, kde byly úplně nesrovnatelné produkční možnosti. Jasně, že ve srovnání s Georgem Reevesem to bude vypadat líp, stejně jako Pattinsonův kostým (kterej mi btw taky moc nesedl, byť chápu tvůrčí záměr, který za ním stál) bude vypadat líp vedle obleku Adama Westa, vedle Affleckova nebo Baleova obleku už ale těžko.

Žlutá mi nevadí, světlejší modrá taky ne. Slipy, minimálně v tomto provedení, už ano, stejně tak to, jak už jsem psal, že to imho vypadá jak něco, co bych sehnal v půjčovně za pár stovek. Chápu tendenci vycházet víc z klasiky, to se ale podle mě dá i bez toho, aby ten kostým vypadal groteskně. Což se obávám, že pro hodně lidí bude už jenom kvůli těm trenkám. Ale hele, pokud se vám to líbí, dobře pro vás. Jen mě to překvapilo.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

higuain

No já vlastně nevím co by jsi si představoval. Když se podíváš na všechny ty live action obleky tak ten Corenswetův se řadí zcela určitě do top 2.. Ano Cavillův oblek je skvělý, i když zcela zbytečně příliš tmavý. A pokud Gunn chce udělat něco jiného než Snyder a přiblížit se více klasickému komiksovému vzhledu.. Tak si nedovedu představit jak by ten oblek mohl vypadat o dost lépe. Mně se líbí jak ta textura toho obleku. (Zvýrazněná ramena atd..) Tak i větší sázka na žlutou bravu, se kterou Snyder více než šetřil.

Ano mě se ten oblek líbí a je mi naprosto jasné, že ve filmu bude vypadat ještě mnohem lépe. Stejně jako vypadal ten Star-lordův. Stejně jako vypadal třeba Pattinsonův Batman. (Natáčení, Film)

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No tak když už tu padlo to srovnání s Cavillem, tak zrovna jeho kostým (nemyslím černej, ten je specifickej) nebo něco v podobným stylu mi přijde univerzálně úplně v pohodě i ve filmu, který nemá za cíl nějaké temné dekonstrukce.

A u Corensweta bych přinejmenším shodil ty slipáče, ty jsou otřesný a nedovedu si představit, že pokoušet se je tímhle restartem vracet zpátky do módy (jestli v ní vůbec někdy byly) by mohlo mít pro Supermana pozitivní dopady. Bez nich by ten kostým pořád nebyl nějak wow, ale snad by aspoň byl snesitelnej.

na příspěvěk reagoval dragon94

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jj, a já o tom vím. A ten povzdech "někteří lidé" byl (stejně jako můj povzdech v diskuzi u Nosferatu) mířen tak nějak obecně, ne na něho :)

I když jen by mě zajímalo, jak přesně by si představoval dobře vypadající kostým u Supermana, který má zřejmě inspiraci v těch nejslavnějších klasických Superman příbězích a hlavně to nemá být znovu nějaká jeho dekonstrukce v temného hrdinu, ale má to být ten pravý Supík :) 

na příspěvěk reagoval higuain

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Jen bych se trochu zastal higuaina, jeho kritika ve srovnání s lidmi na této databázi je ještě poměrně konstruktivní a to že se mu to nelíbí je čistě jeho věc. Mně se ten kostým taky tolik nepozdává, ale to jen proto že mi kostým Supermana přijde jako trapárna obecně (slipy přes kalhoty). Tak či onak, chci jen říct že tohle není typ člověka který se hádá jen aby se hádal :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel higuain smazal svůj příspěvek.

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Aby nebyli nespokojeni, tak nejdřív musí dostat důvod, proč být spokojeni. :) Já jsem byl letos nadšenej z Duny, Planety opic, Kaskadéra... nemůžu mluvit za ostatní, ale u mě to určitě není o tom, že bych měl potřebu pořád na něco nadávat. Tady prostě zatím nevidím důvod, proč bych měl být nadšenej. Určitě ne kvůli resumé, který má WB v rámci DC v posledních letech, určitě ne kvůli samotnýmu Gunnovi, jehož skoro všechny filmy mě subjektivně přijdou přeceňovaný, a rozhodně ne kvůli tomuhle kostýmu.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

higuain

Jediný prvek, který se mi na něm nezdá je ten opasek. Jinak se mi nakonec líbí i ten límeček, i ten plášť zkrátka všechno. Ve filmu to samozřejmě bude vypadat o dost lépe jak na fotkách z placu. Jen si vem jak vypadal Starlordův kostým na fotkách a jak potom ve filmu.

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Twitter už dávno nemám, ale zároveň už nejsem členem žádných Snyder fans skupin na facebooku apod., kde by to snad lidi mohli hejtovat jen proto, že to není Snyder (pokud narážíš na toto). Přesto jsem viděl převážně negativní reakce a víceméně výsměch, tak nevím. Za mě to vypadá levně, alespoň na fotkách, co jsem zatím viděl. Třeba to ve filmu nebude tak hrozný.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

higuain

No z toho co sem viděl na Twitteru, tak velká většina lidí je spokojená a nemají s tím problém. A jestli se tomu někdo směje a cíleně se to snaží shodit, no tak je to jeho věc, tyhle lidi furt jedou to, že Snyder verze pojede na Netflixu. Však v pohodě, já na tebe nijak nevyjíždím. 

na příspěvěk reagoval higuain

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

Reklama

Reklama