Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Odkedy Cantona rozkopal fanúšika, tak sa stihol objaviť v mnohých filmoch, kde svoje bojové schopnosti mohol využiť, paradoxne ale bol najslabším článkom tejto akcie, hoci vyslovene nevadil. AKA je film, nad ktorým treba prižmúriť oči, pretože nič iné, ako bežné klišé neponúka - prestrelky, naháňačky, výbuchy, hroziace míny a ešte nebezpečnejší darebáci - otrepaný dej. Ale žánrovo baví tým správnym spôsobom. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

SICE JE TU ZASE  BOREC, CO ZLIKVIDUJE DESET CHLÁPKŮ A ANI SE U TOHO NEZAPOTÍ, ale dějově to nebylo tak špatné, když uvážíme, že bojové scény byly dobře připravené, agentská zápletka nebyla směšná, hlavní hráči ztratili scénářem v době času a vlivu sebereflexi a ta chamtivost, kterou Bible označuje jako hřích opět slavila úspěch. Lokace slušné, překvapivých momentů je více, mrtvol také, a to že film končí s morálkou a správností si divák zaslouží. PROTOŽE ŠPÍNA ZÁPADU JE DENNĚ V MÉDIÍCH PROSTOUPENA POLITIKY, KTEŘÍ JSOU PRÁVĚ TAK ODPORNÍ, JAKO TEN ZDE VE FILMU (Výborně zahraný!) Od filmů tohoto tipu si nelze moc slibovat, ale když udrží napětí a spád, a to zde bylo, je to v daném žánru to, co hledáte a více nedostanete. Že si film za 14 dní nebudete pamatovat? Jistě, takových se točí stovky. Přesto 65% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Já teda nevím, ale mě tahle francouzská netflixovka vůbec nebavila. Divím se, že jsem dal nejslabší možné 2*. Možná proto, že jsem tam neshledal nic extra zásadně špatného, pár akčních a slušně natočených scén zde bylo, ale co je mi to platné, když jsem se nudil od začátku do konce. Bohužel … ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Alban Lenoir si na poli francouzské kinematografie začíná dělat jméno coby ten správný drsňák se vším všudy. Fakt jsem si ho už stačil za těch pár filmů oblíbit....Ale zpátky k recenzi...Samotný film nemá po stránce příběhové moc co nabídnout, jedná se o kombinaci infiltrace do podsvětí s následnou záchranou uneseného chlapce. Ale Francouzi se v těchto vodách dokáží pohybovat neskutečně ladně, takže i tak na papíře standardně vypadající námět ve výsledku vůbec neurazí! Všechno krásně odsýpá, nedošlo k žádnému balastu navíc, který by vše jen zbytečně zbržďoval. A akce též neurazí, zejména ta závěrečná sekvence v opuštěném komplexu (plus vybíjená s mačetami, ta též překvapí :D), tam se všichni zúčastnění naplno vyřádili. Pokud vám tedy takové typy snímků nevadí, tak mohu jen doporučit. Já se bavil dostatečným způsobem. Za mě dávám 7/10 P.S. Eric Cantona v roli mafiánského kápa potěšil :) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Síce v danom žánru tuctová záležitosť, avšak má svoje akčné scény naplánované a koncepčne realizované tak, aby celý film bol „nejako funkčný“ (aspoň na povrchu). Runtime sa zbytočne šplhá nad 120 minút a aj ten záver zanecháva za sebou niekoľko pripomienok. Každopádne, po nejakom čase je to snímok od Netflixu, ktorý vykazuje nejakú koncepčnú predstavu. Je vidieť, že herec Alban Lenoir sa vo svojich posledných filmových rolí spíš špecializuje na postavy , ktoré účinkujú v tvrdších (samozrejme dopredu nakomponovaných) akčných filmoch. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama