Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Odkedy Cantona rozkopal fanúšika, tak sa stihol objaviť v mnohých filmoch, kde svoje bojové schopnosti mohol využiť, paradoxne ale bol najslabším článkom tejto akcie, hoci vyslovene nevadil. AKA je film, nad ktorým treba prižmúriť oči, pretože nič iné, ako bežné klišé neponúka - prestrelky, naháňačky, výbuchy, hroziace míny a ešte nebezpečnejší darebáci - otrepaný dej. Ale žánrovo baví tým správnym spôsobom. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po technický stránce nejde o vůbec špatnej biják, protože filmařina je fajn, akce je pěkně nakroucená a občas sympaticky surová. Jenomže akčních scén bylo na dvou hodinovou stopáž hrozně málo a napětí bylo za celou dobu ještě míň. Většinu stopáže tak vyplňuje nepříliš zajímavej příběh s hodně uloudanym tempem vyprávění. Nejzajímavější na celym scénáři je pointa, která už ale nepříliš nadšený dojmy moc zvrátit nedokáže. Kapitolou sám pro sebe je casting, kdy spoustu postav bylo vzhledově fakt hodně nesympatickejch. U záporáka to asi neni uplně na škodu, byť ten černej muslim by se vzezřenim hodil spíš do hororu. Horší už to bylo u hlavního hrdiny nebo synka šéfa gangu. Jakože nechci soudit lidi podle vzhledu, ale přece jenom by výzor kladnejch postav měl být aspoň trochu sympatickej. Za pomalý tempo vyprávění, nudnější příběh a nesympatický postavy zustanu u dvou silnějších hvězd. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

AKA aka „Nejnesympatičtější čuňa francouzské kinematografie konečně našla kulky“ je docela solidní akční polízanice, dokonce i s poměrně stravitelným příběhem, ačkoliv stále nechápu, jak se mohl Albán Lenóra s tímhle odpudivým xichtem stát hercem, notabene hercem relativně kladných postav. Zřejmě v rámci Netflusácké bolševické patoideologie privilegizace postižených a deviantů na úkor většiny. Ale tentokrát nevadí! Ač kapku klišovitě šablonovité, není to úplně vymatlané ani jinak libtardsky závadné, je to slušně natočené, má to docela spád a vcelku pohodově se u toho žvýkají žáby. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi svizna francuzska akcna zanrovka so scenarovymi liniami nepodobna tej z nedavneho Extraction (2020). Preto sa napriek priamociarosti a jednoduchosti "hromotlka"  moc nestihate zamyslat nad jej nedostatkami. Scenar je jednoduchy a od urciteho momentu budete mozno i predvidat "zvrat" v zavere. Bavil som sa. 60% Odporucam, ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Slušnej a svižnej film, kterej si drží tempo od začátku do konce. Vynechal bych ty momenty, kdy se hlavní hrdina sbližuje s rodinou mafiána, silně mi to připomínalo dřívější dobu a filmy třeba s Van Dammem. Posledních 20 minut mi pak připadalo celkem šílených, nebudu víc prozrazovat, každý kdo to uvidí, ať si udělá názor sám. 60%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama