Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kameraman a hlavní hvězda Ztracené kulky, přináší pomalý a smrtelně vážně míněný akčňák, který se občas přepne do akční rubačky. V nejlepších scénách připomene Raid nebo to lepší od Manna, ale děj neobhájí stopáž, akce je málo a chybí jí drive a wow momenty. Nenáročná jednohubka, která má bohužel o 30 minut navíc. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Síce v danom žánru tuctová záležitosť, avšak má svoje akčné scény naplánované a koncepčne realizované tak, aby celý film bol „nejako funkčný“ (aspoň na povrchu). Runtime sa zbytočne šplhá nad 120 minút a aj ten záver zanecháva za sebou niekoľko pripomienok. Každopádne, po nejakom čase je to snímok od Netflixu, ktorý vykazuje nejakú koncepčnú predstavu. Je vidieť, že herec Alban Lenoir sa vo svojich posledných filmových rolí spíš špecializuje na postavy , ktoré účinkujú v tvrdších (samozrejme dopredu nakomponovaných) akčných filmoch. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po technický stránce nejde o vůbec špatnej biják, protože filmařina je fajn, akce je pěkně nakroucená a občas sympaticky surová. Jenomže akčních scén bylo na dvou hodinovou stopáž hrozně málo a napětí bylo za celou dobu ještě míň. Většinu stopáže tak vyplňuje nepříliš zajímavej příběh s hodně uloudanym tempem vyprávění. Nejzajímavější na celym scénáři je pointa, která už ale nepříliš nadšený dojmy moc zvrátit nedokáže. Kapitolou sám pro sebe je casting, kdy spoustu postav bylo vzhledově fakt hodně nesympatickejch. U záporáka to asi neni uplně na škodu, byť ten černej muslim by se vzezřenim hodil spíš do hororu. Horší už to bylo u hlavního hrdiny nebo synka šéfa gangu. Jakože nechci soudit lidi podle vzhledu, ale přece jenom by výzor kladnejch postav měl být aspoň trochu sympatickej. Za pomalý tempo vyprávění, nudnější příběh a nesympatický postavy zustanu u dvou silnějších hvězd. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Já teda nevím, ale mě tahle francouzská netflixovka vůbec nebavila. Divím se, že jsem dal nejslabší možné 2*. Možná proto, že jsem tam neshledal nic extra zásadně špatného, pár akčních a slušně natočených scén zde bylo, ale co je mi to platné, když jsem se nudil od začátku do konce. Bohužel … ()

slovan.mma odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler Alert: Sľubný začiatok. Agent sa.necha zajať a popravi ženu ,ktoru pôvodne mal zachrániť(teda to tak aspoň vyzeralo). Potom tento muž bez srdca ide infiltrovať tretotriednu wannabe mafiánsku skupinu(ktorá si nevie rady s inou miestnou teplakovou mafiou z Čečny), lebo kapo tejto "mafie" môže byť pojitko na hľadaného teroristu. Muz bez srdca sa infiltruje do miestnej pseudomafie a hneď sa zamiluje do syna bossa (Eric Cantona) čo vyzerá ako keby mlatkohlavy žralok splodil dieťa s Brunom Marsom. Jeho debilný vizuál je jeho najmenší hriech btw... Následne sa všetko na konci celé otočí a z teroristu je milujúci otec, agent bez srdca zachráni jeho dcéru a prestriela sa cez 100 fizlov a zlí bieli politici čo drancuju Afriku a vraždia deťom rodičov zaplatia za svoje hriechy. Z celkom slušnej francuzskej akcie sa na konci vykľul woke pravdolaskarsky blvanec o zlých europanoch a dobrých cernoskoch, čo by sa v Afrike mali bez nich lepšie. Preboha, prečo??? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama