Reklama

Reklama

AKA

  • Francie AKA
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (78)

Heywood 

všechny recenze uživatele

SICE JE TU ZASE  BOREC, CO ZLIKVIDUJE DESET CHLÁPKŮ A ANI SE U TOHO NEZAPOTÍ, ale dějově to nebylo tak špatné, když uvážíme, že bojové scény byly dobře připravené, agentská zápletka nebyla směšná, hlavní hráči ztratili scénářem v době času a vlivu sebereflexi a ta chamtivost, kterou Bible označuje jako hřích opět slavila úspěch. Lokace slušné, překvapivých momentů je více, mrtvol také, a to že film končí s morálkou a správností si divák zaslouží. PROTOŽE ŠPÍNA ZÁPADU JE DENNĚ V MÉDIÍCH PROSTOUPENA POLITIKY, KTEŘÍ JSOU PRÁVĚ TAK ODPORNÍ, JAKO TEN ZDE VE FILMU (Výborně zahraný!) Od filmů tohoto tipu si nelze moc slibovat, ale když udrží napětí a spád, a to zde bylo, je to v daném žánru to, co hledáte a více nedostanete. Že si film za 14 dní nebudete pamatovat? Jistě, takových se točí stovky. Přesto 65% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá Francie. Přesně tenhle typ filmů jim prostě jde od ruky, dokážou vždycky podat hodně brutální, syrovou a realistickou akci s přestřelkama a příběh co do originality sice nic výjimečného, ale co do provedení znatelně lepší. No a ze všeho nejvíc zde jede Alban Lenoir, protože ten je prostě rozený a v ksichtě odporný badass, který tady se všema okolo zametá a řeže je jak terminátor, přičemž současně nepůsobí v akci nadsazeně neuvěřitelně, ale zachovává si svoji zranitelnost. Ke 4. hvězdičce mi něco chybělo, ale i tak jsem spokojenější, než jsem si původně myslel a AKA je ve výsledku solidní akční jednohubka, která nešetří rvačkama i akcí a stejně tak dokáže zasáhnout i po příběhovo-emoční stránce. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak opět akční jízda francouzským podsvětím na téma infiltrace, nicméně není to taková akční jízda, když Eric Cantona jako fotbalista svým legendárním kung-fu kopem sestřelil fanouška na plném stadionu. Průměrná, ale zábavná záležitost okořeněná účastí právě slavného francouzského fotbalisty, který si občas něco zahraje ve filmu. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Kameraman Ztracených kulek si vyzkoušel scenář a režii , a za mě to nedopadlo vůbec zle. Klasicky poslední 1/4 filmu je přehnaně korektní , co bylo zlé je najednou hodné a naopak .  Ale když člověk počítá s tím, že to netočily kapacity jako třeba  pan Scott nebo Scorsese , tak může být docela spokojený. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

AKA aka „Nejnesympatičtější čuňa francouzské kinematografie konečně našla kulky“ je docela solidní akční polízanice, dokonce i s poměrně stravitelným příběhem, ačkoliv stále nechápu, jak se mohl Albán Lenóra s tímhle odpudivým xichtem stát hercem, notabene hercem relativně kladných postav. Zřejmě v rámci Netflusácké bolševické patoideologie privilegizace postižených a deviantů na úkor většiny. Ale tentokrát nevadí! Ač kapku klišovitě šablonovité, není to úplně vymatlané ani jinak libtardsky závadné, je to slušně natočené, má to docela spád a vcelku pohodově se u toho žvýkají žáby. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama