Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusna zabava je to co som od tohto filmu chcel a to som aj dostal. Par krat som sa velmi dobre zasmial, co je uz podstatne lepsie. Horsie je to so smradlavym scenarom, ktory sice je celkom poprepletany, avsak je tak schematicky, ze to vadi viac ako by sa patrilo. Moje hodnotenie je skor 70%, pretoze som sa naozaj dobre bavil a film prekonal neprijemne ocakavania. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Boduju skoro plným počtem. Nakonec proč ne, že jo? Perfektně jsem se u toho bavil. Dokonalý lupič s luxusní kočkou tráví finanční důchod v Karibiku a do cesty se jim připlete otravný agent FBI. Vše skvěle a humorně odsýpá a komické zápletky na sebe nedají dlouho čekat. Nemá smysl od toho čekat něco víc, než prázdninový film s takřka hvězdným obsazením a tak se jen unášet příjemnou karibskou atmosférou a hereckým koncertem zúčastněných hráčů. Pravdou zůstává, že Harrelson mohl ze sebe vymačkat trochu víc, ale protože to nebylo o něm, tak se asi šetřil. Tedy závěrem: "Jo, v Karibiku je krásně, to si zapamatujme." ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 18%, Audience Score - 52% | FDb.cz - 70,7% | Povedený heist film obsahující samozřejmě řadu žánrových klišé (závěrečný plot-twist), přesto nám uběhl rychle a to nejen díky skvěle vystavěným situacím a gagům, ale především díky Brosnanově "bondovském" šarmu. Woody je ok, naopak Hayek v příběhu nehraje téměř žádnou roli a slouží jen jako lákadlo pro diváky, kteří ...ehm..... víte co ;D 70% ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

4*. Vždy mi to evokuje uvoľnenú karibskú atmosféru aj keď je vonku pochmúrny deň a mňa obchádzajú pochmúrne myšlienky. Už som to videla asi 6x a stále ma to baví rovnako. Pierce je neskutočne sexy chlap a so Salmou im to iskrí perfektne. 🙂 Plus Karibik, milovanie sa nahí na pláži, potápanie, neskutočne krásna príroda.... Aj ten "kolotočársky" soundtrack je super. 😊 ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Na obsazení co film nabízí, je to opravdu hrozné, ale když pomineme tento fakt, tak je to poměrně dobrá podívaná. Tedy pokud se těšíte na velkofilm se Salmou, Piercem a Woodym tak na to honem rychle zapomeň te! Pokud ale hledáte obyčejný film jen tak pro pobavení tak si ho klidně vyberte, jelikož k tomu poslouží naprosto optimálně ;) 50% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)

Reklama

Reklama