Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne drama, jen malinko akční, trošku krimi, jakžtakž komedie, kterou vytrčila z podprůměru pouze luxusní prdelka pí Hájkové a uvolněný projev Vůďáka. Pírsnenovi jsem superzloděje věřil podobně, jako kdyby si Arnold zahrál Johnyho v remaku Hříšného tance. Přesto jde o neškodnou komedii, která večer nepokazí a má potenciál udržet diváka min. v polobdělém stavu až do konce... . ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jakoby se scénárista a režisér pokusili převést ty nejkýčovitější a nejschématičtější charaktery z brakové dobrodružné literatury s lupičskou tematikou. Zloděj gentleman, přismahlá kráska s touhou po konci nebezpečně vzrušujícího řemesla a policista (agent) idiot, který je našemu páru jen pro smích, aby se v samém závěru ukázal v lepším světle. Silnému hereckému obsazení se nelze divit, kdo by také odmítl několik týdnů povalování se po písečných plážích v tropech. Scénář je ještě schématičtější a tupější než samotné postavy a vizuální stránka celého díla podtrhuje dojem videa cestovní agentury, která se pokusila své propagační obrázky přibarvit něčím specifickým, nešokujícím a příjemným. Nemám nic proti dovoleným, ale řekl bych, že je lepší si na nějakou zajet, než se nechat za peníze obelhávat televizní inscenací, za kterou se nějaký vypočítavý drzoun rozhodl vybírat vstupné. ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 18%, Audience Score - 52% | FDb.cz - 70,7% | Povedený heist film obsahující samozřejmě řadu žánrových klišé (závěrečný plot-twist), přesto nám uběhl rychle a to nejen díky skvěle vystavěným situacím a gagům, ale především díky Brosnanově "bondovském" šarmu. Woody je ok, naopak Hayek v příběhu nehraje téměř žádnou roli a slouží jen jako lákadlo pro diváky, kteří ...ehm..... víte co ;D 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $28,331,233Tržby Celosvetovo $61,347,797║ Nehorázne nezáživný priešlap, dokonca aj od takého rutinéra akým je zaručene Brett Ratner. V scénkach to je úplne suché, povrchné, tobôž komické, súhra žiadna, príbeh nulový,... takže tento počin je len maximálne otravné pozeranie, čo dokáže jedine pokaziť chuť. Nedokázal som to ani dopozerať. /20%/ ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila aféra, tomu se bude líbit i tohle. Sice scénář a režije rozhodně nejsou na oskara, ale zase dámská část je fakt luxusní :) ... nic proti Rene Ruso, ale Selma je Selma (o Naomie Harris ani nemluvě). Prostě holky, drinky, zlodějny, západy slunce, sem tam dobrej fórek ... co chcete jinýho v neděli večer ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)
  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama