Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

fimler 

všechny recenze uživatele

Kde to vzalo jako tolik procent???Tak ohle fakt nechápu.V tomhle filmu vůbec o nic nejde, nic se tam neděje jenom celý film čekáte až se teda o něco pokusí a film už končí!Výkony jsou podle mě otřesně nudné!Pár plus je Salma Hayek a Woody Harrelson.Velká velká oddychovka která mě nebavila a jako komedii bych to moc neřadil. Dodatek-Někdo se asi pokoušel o bondovku :D ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když Se Setmí je jakousi odlehčenou variantou dřívějšího "Brosnanova" kousku Aféra Thomase Crowna. Je však poněkud více komediálně laděn (což není díky Woody Harrelsonovi a občasným filozofickým promluvám Dona Cheadlea v jednotlivých scénách vůbec na škodu) a tak jako byla Aféra ódou na Rene Russo, je After The Sunset bezuzdnou adorací hispánské bohyně nesoucí na tomto světě jméno Salma Hayek. Dámy a obzvláště pánové - tohleto jste ještě nikdy a nikde neviděli. Takřka každý záběr ve kterém se nestárnoucí Salmita objevuje, je jako hymnus na její půvab a koncert pro vaše slinné žlázy...nebo jsem úchyl:) A to je bohužel taky jediné, v čem tento film překonává tolikrát zmiňovanou Aféru. Je to právě těmi komediálními a romantickými prvky, které v celkovém pohledu narušují onu "harmonii", a kouzlo, které by se jinak mohlo rozvinout tak zůstává nevyřčeno. Přesto se (a nejen pro pochybné smyslové potěšení) na tenhle film rád podívám znovu, a nejen jednou, a dám si k tomu Jacka na led;) 70% ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Príjemný oddychový film s Piercom Brosnanom a Salmou Hayek v peknom prostredí. Film nieje nijak inteligentný, je určený len pre trochu drsnejšiu zábavu a myslím, že sa mu to podarilo. Pierce je zábavný a zase trochu bondovský. Woody Harrelson ako vtipkujúci tajný agent celkom poteší. Dej, námet, herci, hudba - všetko priemerné. 60%. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

"Nebuď suchar a dej tomu pěkný hodnocení." Tohle jsem si řekl, když jsem podívanou dokoukal. Myslím, že tenhle film má cenu hned z několika důvodů. Prvním je děj, druhým je zábavná stránka a poslední jsou herci. I kdyby Pierce a Salmu obsadili do úplné blbosti, tak to nebude odpad, ale průměrný film. Opravdu parádní bahamská oddechová pohoda. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychová podívaná. Je to natočeno s obrovským nadhledem a humorem, že se stačí koukat a bavit. Spíš než krimi a thrillerem bych to nazval komedií, až "fraškou". Situace zde jsou svým způsobem absurdní - kamarádíčkování hlavního záporáka s agentem FBI, různé špičkování a dělání si naschválů, že se to prostě nedá brát vážně. Film si dělá srandu jako by ze sebe sama. Na odreagování ideální, občas se člověk zasměje, občas pobaví - celé je to natočené tak na pohodu. Howgh! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Během filmování některých plážových scén byla venku taková zima, že šla hercům pára z pusy. (POMO)
  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)

Reklama

Reklama