Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $28,331,233Tržby Celosvetovo $61,347,797║ Nehorázne nezáživný priešlap, dokonca aj od takého rutinéra akým je zaručene Brett Ratner. V scénkach to je úplne suché, povrchné, tobôž komické, súhra žiadna, príbeh nulový,... takže tento počin je len maximálne otravné pozeranie, čo dokáže jedine pokaziť chuť. Nedokázal som to ani dopozerať. /20%/ ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Príjemný oddychový film s Piercom Brosnanom a Salmou Hayek v peknom prostredí. Film nieje nijak inteligentný, je určený len pre trochu drsnejšiu zábavu a myslím, že sa mu to podarilo. Pierce je zábavný a zase trochu bondovský. Woody Harrelson ako vtipkujúci tajný agent celkom poteší. Dej, námet, herci, hudba - všetko priemerné. 60%. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem uvěřit, že tak nemastný-neslaný film mohl od takových tvůrvů vzniknout. Ratner je velice dobrý řemeslník, ale toto není ani po řemeslné stránce odvedené solidně. A herci? Pch.., nudit se mohli doma zadarmo, a né před kamerou za miliony doláčů. Fakt podprůměrný snímek, který mě fakt nudil. A to je dost smutný fakt!!! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Stručně. Vezmu to hodně stručně..tohle je film, kterej si na nic nehraje, nemusí se vymejšlet nic co by v tom mělo být, bylo nebo nebylo. Ať se jdou vysrat všichni Bondové a podobný poťouchliny. Když se setmí mi udělal nekonečnou radost, je v tom kouzlo, romantika, akce a neskutečná dávka humoru, přesně tak jak to mám rád. Sedlo mi to jak prdel na latrinu, Woody byl boží, Salma mě nebere, a Pierce..k nakousnutí. A to fakt nejsem buzík. Postelová scéna byla neodolatelná, a to jak Pierce vymrdal s celou Ef kurva bí aj na konec ..ojedinělý. malinko jsem zatrnul když Woody jakože přechcal Pierceho, však Pierce si největší poklad nakonec odnášel, tímžto vyhrál a já tleskal jak malej smrad u Tipa a Tapa. Pět hvězd a dám si to znovu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Boduju skoro plným počtem. Nakonec proč ne, že jo? Perfektně jsem se u toho bavil. Dokonalý lupič s luxusní kočkou tráví finanční důchod v Karibiku a do cesty se jim připlete otravný agent FBI. Vše skvěle a humorně odsýpá a komické zápletky na sebe nedají dlouho čekat. Nemá smysl od toho čekat něco víc, než prázdninový film s takřka hvězdným obsazením a tak se jen unášet příjemnou karibskou atmosférou a hereckým koncertem zúčastněných hráčů. Pravdou zůstává, že Harrelson mohl ze sebe vymačkat trochu víc, ale protože to nebylo o něm, tak se asi šetřil. Tedy závěrem: "Jo, v Karibiku je krásně, to si zapamatujme." ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)
  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno