Reklama

Reklama

Final Cut

  • Česko Konečný sestřih (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, ve které je možné celý život nahrávat pomocí speciálního očního implantátu. Po smrti se tyto údaje sestříhají a vzniká tak záznam o životě každého člověka. Alan Hakman pracuje právě jako takový "střihač životů", práce ho nesmírně baví a ve svém oboru je opravdový odborník, neboť dokáže i z toho největšího zločince pomocí správného sestřihu udělat nejčistšího světce. Všechno jde hladce, dokud Alan ve své další zakázce neobjeví člověka z vlastních chmurných vzpomínek, který měl být dávno mrtvý... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zarazila "bleděmodrost" v očích vás ostatních. 80 procet si v těch mých určitě zaslouží. Už jen krásně zříravá vina hlavního hrdiny, kterou v sobě má od dětství... že kvůli němu zemřel jiný chlapec. Už jen to má potenciál dobrého filmu s pomocí dobrých herců a scénáře. Ale když k tomu přidáte ještě tu sci-fi myšlenku Zoe imlantátů, spojíte ji s potencionálem č.1, dál k tomu přidáte otázku morálky, zda je v pořádku nahrávat vše co vaše oči vidí, dostane vás to na rovinu mnohem "uvěřitelnější". Škola střihu, originální nápad a bezchybný Williams. Prostě fajn filmový zážitek ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Thriller s velkým potenciálem (výborný scénárista by z tohohle námětu vytvořil podstatně originálnější příběh). Takhle to dopadlo jen mírně nadprůměrně. A není to zdaleka vina herců (Williams byl opravdu výborný) a řekl bych že ani režie nebyla úplně špatná. Ten příběh sám o sobě nemá tu zajímavost a gradaci, kterou nadprůměrné scénáře potřebují. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Většinu času se mi to dost líbilo, celou dobu jsem dokonce uvažoval i o 4*, ale to finále mě dost zklamalo. Všechny rozehrané motivy a děje jsou zakončeny nedostatečně a slabě, takže všechno to, kvůli čemu jsem byl napnutý, vyšumělo do ztracena. Přitom by stačilo to jenom líp domyslet, něco pozměnit a byl bych spokojený. Ten námět je dost zajímavý a stejně tak i myšlenka z něj vyplývající, atmosféru to má podmanivou, ale fakt to šlo domyslet líp. Silné 3* ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusny thriller, ktoremu podkopava nohy jeho do znacnej miery nizka napaditost. Robin Williams je standardne vyborny, avsak v niektorych chvilach (hladanie v kartoteke napr.) mi pripadal, ze zbytocne prehrava. Potencial kopirovania spomienok by sa dal podla mojho nazoru podstatne viac rozpiplat, co by aj pridalo filmu kvapku dramaticnosti. Avsak je pozitivne, ze sa snimok nesklzol do premoralizovaneho patosu. Dostat namet k tomuto filmu lepsi scenarista a nasledne talentovanejsi reziser, myslim, ze by slo o krasnu lahodku. Takto ide o klasicky, nicim vynimocny thriller. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nezávislý thriller so sci-fi myšlienkou uchovávania pamäti mal oveľa väčší potenciál ako ten finálny, ktorí nám tvorcovia ponúkli. Netreba sa totiž spoliehať na to, že samotný nápad drží film nad vodou. Rýchly a nenudiaci priebeh však tiež nie je vždy zárukou kvality. Herci, kamera a perfektne jemné a decentné spracovanie blízkej sci-fi budúcnosti, áno. 70%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama