Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 1

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Všichni tady sáhodlouze básněj jak je jednička lepší a dvojka je na pitchu...leda houno...možná tu není kaďák J-Lo, ale zato je tu namakanej kapitán co i krokodýla kuchne aby pomohl kravce v nesnázích. Má jen jednu chybku - je na prachy !! A tak se nechá jedním členem výpravy, kterého jsem od pohledu nenáviděla, podplatit aby riskoval a jel jiným korytem než chtěl. V hlavě se už viděl na zbrusu nové lodi a i na steroidy by zbylo...a zase houno...vodopád, bum třeskl špouch - loď jde ke dnu, finance v nedohlednu a parta blbů na krku. K tomu se kolem začínají slejzat nadrbaní hadi a běhá tam pavouk co když vás kousne, tak jste dva dny jako z kamene. A víte jak se jmenuje? Pavouk z kamene. Mazec co? Ale nenechte se vytahat za šulíny či stydké pysky pány a dámové jelikož film je nehorázně zábavný, má tam dva sexy namakaný borce - kaptík a asijskej lodník a jako bonus hooodně velkých hadů, kteří nám prokousávají výpravu plus, jak už to bývá, se jeden člen bandy blbů transformuje na totálního čůLáka (ta absence sprostých slov mě ničí do číči... ) . Já se bavila a rozhodně se těším na další díl s Hajzlíkem Hoffů ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Fakt, že nemám zhola nic proti velkým hadům, mě zřejmě ovlivnil. Odpadit se tady tedy v žádném případě nebude. Na Johnnyho Messnera se mi velmi dobře koukalo, několikrát jsem se upřímně a od srdce zasmála, herečka v hlavní roli, tj. malpička kapucínkovic, mě donutila se o ni bát, a pak taky ta čarokrásná rudá květena, co by mi eventuálně vyžehlila zvrásnění, tedy čistě hypoteticky, ehm, že? U mě celkem dobrý, žádnej propadák. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nerida Tyson-Chew: 1. Opening Titles/Jungle Floor [2:12] ,2. Elixer Perrinia Immortalis [1:39] ,3. Kong Attacks Gail [2:03] ,4. Stealing the Fruit/Kong Terrified [3:05] ,5. Almost a Kiss [1:20] ,6. Predator in the Water [3:51] ,7. Enter the Jungle [0:57] ,8. Foreboding Path [2:22] ,9. Crossing the Bog [3:29] ,10. Spider of Anaesthesia [2:57] ,11. Livingston's Death [1:05] ,12. All Hope Is Gone [1:58] ,13. Lopaks [1:36] ,14. It's Mating Season [3:14] ,15. Totem [1:34] ,16. Jack's Devious Deal Uncovered [1:24] ,17. Betrayal of Trust [2:28] ,18. The Cavern [6:29] ,19. Climbing to the Light [6:02] ,20. Discovering the Orchids/Face Off [11:12], ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Do filmu som šiel z vedomím, že ma ako teráristu urazí. Do filmu som šiel s vedomím, že to bude slabučké béčko. No to, čo som sledoval prekonalo aj tie najhoršie predstavy. Mohol by som tu rad radom vypisovať zoologické bludy, ktorými ma chceli filmári zmagoriť. No jeden je tak zásadný, že sa nedá nespomenúť. Čo robí anakonda na Borneu!? Na úplne opačnej strane sveta voči jej prirodzenému prostrediu. Samozrejme, ako je to pri podobných filmoch pravidlo dej, herci, triky kamera a podobné veci nemá zmysel pri hodnotení spomínať, keďze nič zo spomínaného tam nebolo. Najjasnejší herecký výkon tu odviedla jedine opička Malpa. Ona dokonca zatienila všetkých "hercov" aj čo sa tíka hrania emócií. Nemôžem povedať, že je to najhorší film, aký som kedy videl. Tak isto nemôžem povedať, že je to najhorší film s hadom, aký som kedy videl. Dajme tomu, že je to taký stredný odpad. Ani vtipný ani trápny. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Anakonda na Borneu... jo? Kdysi se zvířata v ekohororech prezentovala jako OBROVSKÁ, protože co je velký, to budí respekt a hrůzu, víc to sežere a člověk to hůř umlátí lopatou. S nástupem CGI éry však šlo lecos do kelu, neboť zvířata najednou začala ignorovat i ty nejelementárnější zákony fyziky, pohybovat se nepřirozeně rychle, popírat gravitaci i vlastní hmotnost a především vypadat naprosto idiotsky. Druhá anakonda nenabízí nic víc, než kolekci otravných a okoukaných žánrových klišé, přesto je často docela vtipná. Navíc jsem tvůrce místy podezíral, že šlo o humor záměrný. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Anakonda: Honba za krvavou orchidejí je první hollywoodský film, který měl světovou premiéru na Fidži. (imro)
  • Točilo se v USA (Oklahoma City), na Fidži (město Deuba, řeka Navua) a na Novém Zélandu, a to od sprna do října 2003. Rozpočet pak činil 20 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)
  • Gail Stern (Sali Richardson-Whitfield) přijela na začátku filmu vozem německé značky Mercedes Benz 450SEL vyráběným v letech 1975-1981. (JARDAHONDA)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama