Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Super, o 360stupňov lepšie ako jednotka a to som od toho nič neočakával. Roba nemám ani dosť v láske, ale myslím, že tu si štyri hviezdy zaslúži. Príbeh zaujímavý, možno trochu pritiahnutý za vlasy, niektoré scény ozaj úchylné, ale tak ti už v bláznivých komédiách býva. Skvelo, veľmi dobre ma táto komédia pobavila, len čo je pravda. 80%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Schneider mi nikdy moc nevadil, ostatní herci jsou v poho, pěkná Hanna Verboom (zde hraje Evu), občas jsem se zasmál -moře trapného a fekálního humoru, snaha o zápletku/// Jednička byla průměr, tohle je slabší. I přesto se jedná o (ne)pěknou oddechovou komedii, kterou buď přežijete a nebo ji neustojíte (doporočuju u filmu nejíst), v každém případě si odpočinete. Nejvíc se mi líbili samotní herci, převleky Eddieho Griffina a vůbec scénky s ním. Naopak ženský jsou stejně jako v jedničce dost *****. Přesné slovo mě nenapadá, ale raději nechtějte vidět. Jo a co myslíte o čem bude třetí díl?/// Celkem 46%/// ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Jednička měla alespoň celkem zajímavé a zábavné nápady, ale druhý Deuce Bigalow už vaří z vody a snaží se to vše ochutit pomocí hodně trapných fórků. Kdepak, tudy cesta nevede. Hledám nějaké pozitivum, ale prostě nevím. Snad jen Kanaďan, který znečišťuje Amsterdam, je docela zajímavý úlet. Ale toť vše. Ruce pryč. [únor 2006] ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama