Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Super, o 360stupňov lepšie ako jednotka a to som od toho nič neočakával. Roba nemám ani dosť v láske, ale myslím, že tu si štyri hviezdy zaslúži. Príbeh zaujímavý, možno trochu pritiahnutý za vlasy, niektoré scény ozaj úchylné, ale tak ti už v bláznivých komédiách býva. Skvelo, veľmi dobre ma táto komédia pobavila, len čo je pravda. 80%. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Deuce Bigalow je ohromná hovadina, která si dělá srandu úplně ze všeho, co se aspoň trošku do filmu hodilo, a proto ho mám tak ráda. Rob Schneider je výborný herec, který mě vždy dokáže skvěle pobavit. Nevím, který z filmů o Deuci Bigalowovi se mě líbí víc, protože oba dva mají něco, co tomu druhému chybí ... Zatím hodnotím "jen" čtyřma hvězdičkama, protože film přece jen není úplně stoprocentí, ale postupem času zjišťuju, že takový starý dobrý Deuce Bigalow je lepší než 75% nových filmů, které nejsou ani z poloviny tak vtipné a ani z poloviny tak "geniální" ... Některé scény a hlášky jsou tak legendární, že na ně prostě nejde zapomenout ... Takže ano, zatím "za čtyři", ale je dost možné, že se tam ta pátá hvězdička někdy objeví ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první díl mi toho času přišel příjemně ujetý, místy dokonce vtipný, a prvních několik minut z pokračování vypadalo taktéž slibně!! Jedničku navíc kritici zbaběle zametli pod koberec, ale dá se předpokládat, že si někteří z nich nechtěli připustit, že jim smolařský gigolo vykouzlil několikrát úsměv na tváři. Výsledkem pokračování je ale bezmocná tahanice o divákovu přízeň, která zoufale prohrává s neuvěřitelnou dávkou špatných gagů, špatného načasování, na tak kratičkou metráž i vleklým „dějem“ (dá-li se tomu tak říkat) a ani milovaný/nenáviděný Rob Schneider neměl co „hrát“ – i když rozhodně nepřestává fascinovat!! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno