Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Endavour 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí tohoto filmu jsem se vlastně dostal čirou náhodou VELMI silně posílen moravským vínem. Proč zde poprvé v mých hodnoceních zmiňuji alkohol? Nu, odpověď je více než prostá. Něco tak neladně nechutného bych asi za střízliva nebyl schopný pozřít. Sem tam se vyskytovaly vtipné pasáže, ba dokonce i vtipné hlášky, nicméně pachuť klasického béčko-filmu zde přeci jen převažovala. Co tam dělal Til Schweiger je mi jednou velkou záhadou. Přes všechny výtky ale film nehodnotím níže než dvěma hvězdičkami, jelikož jsem se smál, byť se slušnou dávkou etanolu v krvi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bože, to je ale čuňárna! Váhám mezi odpadem a něčím. Pravda, místy vtipné, ale proč tak neuvěřitelně sprosté...Před lety by to muselo skončit v ranku pornografie, dnes to nasadila Markíza vpodvečer. Už kdysi mně to přišlo nechutné, nyní se nic nezměnilo - tudíž pro připomenutí stačilo pár minut. Nu, řada dětí si tímto určitě obohatila slovník, jiné nejspíš přivedou rodiče do trapných rozpaků. Tentokrát si citace odpustím... ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

To je teda riadna konina. Zabavil som sa ale dostatocne. Ci uz na dialogoch, alebo na prisernostiach, ktore sa zjavia na obraze. Pobavilo ma aj to aky svet vytvorili okolo muzskych stetiek :-). Na jednotku sa nepamatam, takze netusim ci to bolo podobne uletene - niekedy vsak az privelmi. Mam rad Schneidera a jeho hlupucke filmy, no dnes to napriek vsetkemu pozitivnemu zaklincujem na 3*. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Stejně svižná komedie, jakou jsme poznali v prvním díle. Upřímně jsem se bavil od začátku až do konce a klidně se za čas na amerického gigola podívám znovu. Nejlepší scénka v akvárium "My v Evropě neterorizujeme jiné země kvůli ropě"... krásně pravdivé. Čtyry hvězdy, protože některé scény mi přišli zbytečně nechutné. Zejména ty s ženou s kokotím nosem. Ale jinak plnohodnotná komedie. Já nejsem gay! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama