Reklama

Reklama

Rodinná aféra

  • USA A Family Affair
Trailer 2

VOD (1)

Co je horší než dělat asistentku slavnému herci, který má hvězdné manýry a nebere vás vážně? Zjistit, že je blázen do vaší mámy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (68)

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Bez lákavého obsazení bych film nedokoukal, ale ani si ho nepustil. Nicole Kidman a Kathy Bates mě zkrátka nalákaly, a zejména Kathy ve své menší roli Rodinnou aféru vytahují nahoru. Snímek určitě šel zkrátit, občas se v něm na romantickou komedii příliš dlouho štěká. Ono komedie.. Za tu hodinu a tři čtvrtě se člověk tak maximálně pousměje. Ale místy to bylo fakt příjemné s pěkným prostředím - a Vánoce mě pookřejou skoro vždycky. Celkově je to tedy takové... docela fajn. Nevím, jak dlouho mi děj v paměti vydrží, ale jsem rád, že jsem si Aféru pustil. A když už nic, aspoň mají čecháčci zase možnost nadávat na to, jak kdo vypadá (navzdory tomu, že třeba měl skoro smrtelnou nehodu, žejo) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, ty tři hvězdičky jsou jen a pouze za Joey King, jejíž postava prostořeké asistentky mě docela bavila a taky za sem tam nějakou hlášku, parodující manýry sebestředné hvězdičky, ale i z toho se dalo vytřískat o mnoho víc. Dál už je to jen bída. Zacu Efronovi stárnutí moc nesvědčí, protože když člověk pomine vizuál a zaměří se na herecký výkon, tak to není nic moc a Nicole Kidman sice vždy byla naopak skvělá herečka, jenže pak si to zkazila tím výletem na kliniku plastické chirurgie, který jí z obličeje smazal veškerý výraz. Nejhorší na celém filmu byl ten jejich mdlý románek, u kterého jsem měla pocit, že se nenudím jen já, ale i sami herci a vůbec komplet celý štáb. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu ma prilákalo hlavne herecké obsadenie v podobe Nicole a Zaca - a práve táto dvojica bola aj tým najlepším na celej tejto rom-com. Inak to bolo celkovo predvídateľné a jasné, kam to celé bude mieriť. Na hranicu priemeru to vytiahli aspoň relatívne vtipné dialógy a spomínané kvalitné herecké obsadenie. Ako celok to pozerateľné bolo, ale fakt nečakajte nič extra. 3* ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Mohla to být příjemná komedie, kdyby bylo zcela jiné obsazení. Nicole vypadá strašlivě. Vychrtlá, přeplastikovaná karikatura sama sebe(a že to kdysi byla fakt hezká ženská), Zac už nemohl být koženější (kdysi to byl tak roztomilý kluk) a taky by už neměl chodit na lifting a Joey mne vyloženě iritovala (jako téměř vždy), tím svým spratkovským přístupem. Jediná snesitelná hlavní postava byla Kathy Bates. Navíc docela dlouhá stopáž, kterou dorazily debilní dialogy. Humor prakticky žádný. Za mne krok a půl od odpadu a 20% k tomu. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Celý film mě děsně rušilo se dívat na porcelánový ksicht Nicole Kidman. Chvílemi jsem ani pořádně nevnímala text, který říkala. A Zac Efron zas vypadá jako Ken. Děs běs. Chemie mezi nimi nula. Příběh o ničem. Rádoby vtipné momenty vyzněly spíš trapně. Jediné pozitivní, co tenhle film má, jsou Joey King a Kathy Bates. Každá má ode mě jednu hvězdu. Tuhle kravinu pouštím z hlavy a už se k ní nikdy nebudu vracet. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (4)

  • Brooke (Nicole Kidman) ve filmu uvádí, že je Chris (Zac Efron) mladší o 16 let. Ve skutečnosti je Zac Efron mladší o 21 let. (Ganka)
  • Natáčanie prebiehalo v Atlante od augusta do októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama