Reklama

Reklama

Rodinná aféra

  • USA A Family Affair
Trailer 2

VOD (1)

Co je horší než dělat asistentku slavnému herci, který má hvězdné manýry a nebere vás vážně? Zjistit, že je blázen do vaší mámy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (73)

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, ty tři hvězdičky jsou jen a pouze za Joey King, jejíž postava prostořeké asistentky mě docela bavila a taky za sem tam nějakou hlášku, parodující manýry sebestředné hvězdičky, ale i z toho se dalo vytřískat o mnoho víc. Dál už je to jen bída. Zacu Efronovi stárnutí moc nesvědčí, protože když člověk pomine vizuál a zaměří se na herecký výkon, tak to není nic moc a Nicole Kidman sice vždy byla naopak skvělá herečka, jenže pak si to zkazila tím výletem na kliniku plastické chirurgie, který jí z obličeje smazal veškerý výraz. Nejhorší na celém filmu byl ten jejich mdlý románek, u kterého jsem měla pocit, že se nenudím jen já, ale i sami herci a vůbec komplet celý štáb. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud to porovnám s Představou o tobě tak tohle mě bavilo méně byly zde méně sympatičtější herci a i děj byl slabší. Chlápek je známý herec a má asistentku nějakou mladou holku co jí slíbil, že bude producentka jednou se pohádají a on ji vyhodí. Pak si to rozmyslí a jde k ní zpět jí říct, aby se vrátila a vyspí se s její matkou a začnou spolu chodit. Ta dcera to nechce pak jich rozeštve pak jich dá dohromady a máme konec.  Jo to zbytečně moc dlouhé o romantiku to nezavadilo a nudí to navíc opět dostaneme porci feministických hoven a jedna babka chce vidět podrobnosti o sexu mezi matkou a tím hercem (tohle mě přijde úchylné)   .  Ta jedna hvězda je za film a jedna za   Joey King 40 procent ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix zkrátka ví, že když do sebevětší sračky obsadí dva tři známé herce, lidi si to stejně pustí. A to je i můj případ. Hlavní trojce dost fandím a nakonec mě zaujali natolik, že jsem jim svůj čas věnoval neočekávajíc žádnou hitparádu. A přesně to tak také dopadlo. O zápletce škoda mluvit, stačí jen vědět, že King, Kidman i Efron si tu odehrají to své a v lepším případě to člověka nudí jenom občas. Taková výplachovka na večer, proč ne.. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zacku?! Jsi to ty?!... Jedna věc je jasná. Netflix romantické komedie prostě neumí (a většinou mu zachraňuje prdel hezký vizuál). Snaží se, ale neumí. A ano, nabízí se tady srovnání s Představou o tobě a ta mi přišla (o krapet) míň rozvláčná a víc na nic si nehrající (v rámci žánru). Tady jsem cítila snahu udělat z toho mezi těmi stereotypními vtipy a šaškováním i něco chytrýho, ale úplně se nevyvedla. A já stále čekám na novou Noru Ephron! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, tak to je teda bída. Ani ne tak film jako takovej, to je klasická přehlídka romantických klišé, a pokud jste  viděli nedávný film s Hathaway, tak tohle je v podstatě to samé, jen s tím rozdílem, že místo sympatické Anne je tu vyplastikovaná anorektička Nicole, a protipol jí dělá k nepoznání změněný Efron, který je vytuněný snad i digitální retuší. To bohužel značně ubýrá jejím sympatiím a hereckým výkonům, které táhnou film dost dolu. Jinak trailer a reklamní kampaň poměrně klamali tělem. Hlavní je tu Joey King a Kidman i Efron jsou spíše na druhé koleji. Dalo by se rozepsat i tom, že postava Efrona zřejmě trpí schizofrenií, protože v rámci scén přechází z jednoho extrémního charakteru do druhého a jednou je to nesnesitelný mačo hovado, aby za chvíli byl romantickej slaďouš... ()

Galerie (138)

Zajímavosti (4)

  • Brooke (Nicole Kidman) ve filmu uvádí, že je Chris (Zac Efron) mladší o 16 let. Ve skutečnosti je Zac Efron mladší o 21 let. (Ganka)

Reklama

Reklama