Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Lischai 

všechny recenze uživatele

Velice solidní! Poláci zcela dotáhli západní úroveň krimi a kdyby tam nebylo občas kurwa a do pierdole, tak si myslíte, že je to skandinávský thriller. Krásné lokace, hezky zahrané, příběh co má hlavu a patu. Nicméně je to solidní, ale ne vynikající. Nějak tomu chybí něco navíc, je to takové bez duše, bez atmosféry. Až to skončí, tak si řeknete "dobrý, super", ale hned se to začne kouřit  z hlavy pryč. Je to 3-4, ale dávám výš. ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Poláci ty kriminálky a dramata prostě umí, máme co dohánět, nicméně už i u nás narazíme na solidní krimi. Tady je zápletka taková ohranější, příběh sem tam zaskřípe, ale pořád kvalitní snímek. Cením, že Poláci se nebojí ve filmech ukazovat násilí a sexuální scény. Celkem dobrý plot twist na závěr. 65% ()

Reklama

Casador 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický počin na poli detektívneho žánru. Samozrejme, že nejaké chybičky sa nájdu, ale nejedná sa o nič zásadné, čo by mi nejakým dramatickým spôsobom narušilo celkový dojem z filmu. Možno ak by sa dej odohrával niekde v deväťdesiatich rokoch minulého storočia tak, by to bolo o hviezdu vyššie, ale aj takto je to za mňa ok a dávam palec hore pre Poliakov. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

I přes doporučení od Necrotongue, se kterým máme podobné choutky a vkus, jsem šla do zhlédnutí s jistými pochybnostmi. A v konečném důsledku se jednalo o zcela průměrné krimi. Jakýchkoliv explicitních scén nebylo vůbec mnoho – i když jsem byla upozorněna, že to nebude zas takový masakr - (napočítala jsem jen šukačku, ukázku vyplaveného těla a podříznutí pašíka). Postavy nebyly nijak zvlášť sympatické, či herecky talentované. Už od začátku je všechno tak jasné a průhledné, že je jisté, že výsledek bude zcela odlišný od vyšetřovací verze. Závěrečný obrat tedy potěšil, ale nepřekvapil. Bohužel jsem u filmu nepociťovala tajemnou atmosféru ani mrazení v zádech. Nešlo mi ani soucítit s hlavní, mrtvou, hrdinkou. Obyčejné krimi s běžnou dávkou klišé, která se nijak nevymykala od zbytku detektivních filmů. Plus ale dostává ten slizkej grázl, kterej zahrál úchylnýho mafoše s grácií. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poláci naprosto sebejistě po Skandinávii přebrali krále evropských kriminálek. Na Netflixu se totiž objevil další kousek, který opět pracuje s vydatně ponurou vraždou v polských reáliích a opět je to v mnoha ohledech super. Prostředí Trojměstí je neotřelé a i když nepracuje tolik s architekturou měst, pořád pracuje s faktem, že města se nachází u Baltského moře. Takže tu máte vraždu, atmosféru nasycenou mořskou solí a více než solidní herecké výkony, kterým dominuje standardně výborný Jakub Gierszal. No a když už si budete myslet, že jste na konci vyšetřovačky, připraví si na Vás adekvátní fuck up, který stvrdí kvalitu samotného námětu. Vysloveně povedená záležitost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama