Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dobrá polská kriminálka, která se sice nakonec stane tuctovější než sliboval začátek a pachatele se mi povedlo uhodnout už v prvních dvaceti minutách, přesto mě ale bavila celou dobu. Na vyšší hodnocení to sice není, protože originalitou Barvy zla úplně nepřekypují a Poláci to umí ještě o něco lépe, ale ztráta času to určitě nebyla...70% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborná polská krimi v duchu 90. rokoch čo dokonca navodzuje i muzika vo filme. A kto na deväťdesiatkach odžil éru najlepších thrillerov , bude mu jasné tiež, ako film skončí. Avšak to mu absolútne nebude brániť ohodnotiť ho i napriek tomu nadpriemerne.  P.S. Jakub Gierszał ma potešil konečne v kladnej úlohe! Väčšinou totiž hrá totálnych, arogantných a bezcharakterných chujov. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poláci jsou králové přehánění, ale minimálně v rámci Evropy i filmové atraktivity- přesně vědí, jaký ingredience z těch jejich bijáků udělají nadstandardní podívanou. Všechny prostředky světí tenhle účel a za mě jim to tentokrát určitě vyšlo. Dokonalá horrorová pohádka pro velký děti, který jsou ochotný uvěřit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, poľská krimi, s moderným poňatím, no najmä spracovaním, obohatená o herecké osadenstvo, ktoré samotný snímok ťahá nahor. Miestami človek môže nadobudnúť dojem, že už presne vie, kam to celé speje a kto je začo zodpovedný, no zdanie môže klamať. Dal by som aj štvrtú, ktorá by bola zrejme zaslúžená, no podaktoré scenáristické vsuvky, zbytočne naznačili to, čo divák vedieť nemusel. ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Dobrá temná atmosféra, lokace, herci a režie. Dal bych lepší hodnocení, ale zážitek mi zkazilo, že jsem hned na začátku bez nějakého přemýšlení uhodnul, kdo je vrah. A i když se už málem tvůrcům povedlo přesvědčit mě, že jsem se mýlil. Tak v tu chvíli mi došlo, že mám pravdu,protože co by se asi odehrávalo další půlhodinu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)
  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama