Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// +zajímavá, zvláštní filmařina, v tomto směru originální, občas pěkně detailní scény, kamera -děj je málo vysvětlen (scénář), postavy málo načrtnuté, špatný střih, hudba spíše nevýrazná, český dabing je trapný "bude se mi stýskat"/// Rozhodně jsem to rád zkouknul. Film je celkem drsný a díky technickému zpracování aji docela originální. Jenže když je jedno, nemůže být druhé a tak pochopitelně filmu něco chybý. Nebudu to rozebírat, jen škoda že to nejsou 4* ale jen 3* i když to je vlastně taky slušné./// Celkem 63%/// ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mno tak tohle je mnohem lepší film než bych řekl podle hodnocení tady. Stokrát omletý, možná. Ale vážně to vadí? Van Damme hraje bývalého vyhazovače, který se nevědomky zaplete do čínský špíny. Než mu to dojde, má už mrtvou ženu, a to je teprve začátek... Ale znáte to... don't fuck with Jean Claude:) Z filmového hlediska mně nic nevadilo tak abych to bral jako zápor. A není to ani nějak nadprůměrně stupidní. Co se týká Van Dammeova herectví, no dobře pořád ani na akční žánr nic světoborného, nicméně oceňuji snahu. Špatný to není, hodně proti hraje ten jeho belgický přízvuk, ale toho se už těžko zbaví. Jedna dvě scénky jsou dokonce až dojemný a je tu taky jedna dobře zahraná postelová:) Zhodnotil bych to jako kvalitní akční béčko. Jo a schválně jestli vám ta píseň v úvodu taky připomněla ty z bondovek... ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Špatné scénáře a J-C Van Damme se hold potkávají. WAKE OF DEATH nenabízí široký pohled ani na jednu "akční" scénu, protože tak zběsilý střih jsem dlouho neviděl. Krutost scény dvou dědků taky neohromí a nemají vlastně žádný význam. Vím, o čem ten film byl, ale všechno směřovalo úplně jiným směrem, než mělo. Pokračování WAKE OF DEATH dejte do rukou Ed Woodovi. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dlho som žiadny nový film so Jeanom nevidel a vôbec som k nemu nepristupoval s apriori negatívnym očakávaním, čo sa vyplatilo. PREBUDENÁ SMRŤ je skvelý priamočiary tradičný akčný film o pomste, ktorý si nechá čas na atmosféru a city ( a to ja na akcií vždy mimoriadne ocením ) a v ktorom je akcia parádne načasovaná, nie je trápna, nudná ani jednotvárna, ale zato je zručne natočená. Aj vďaka šarmantným marseillským gangstrom a zaujímavému prostrediu je preto veľká škoda toho triviálneho finále, ako vystrihnutého zo začiatku 90. rokov, ktorý film ako celok poriadne sťahuje. Nechápem, ako k nemu prišli... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Áaale čo, tak ono sa nám tu Van Damme pokúša hrať! No len škoda, že ho to nenapadlo skôr, pretože v pár scénach sa mu to darí a tie, spolu s akciou asi jediné zachraňujú úplne tuctový a ohraný scenár. Na Jean.Claudea je to konečne rýchlejšie, efektnejšie a novšie. Nemôžem však povedať vyzretejšie. Jednoducho viac priťahujúce po iných stránkach, než tých, ktorý má vecný film mať. 65%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Poté, co Ringo Lam odstoupil, se režie ujal Cess Silvera, ale po dvou týdnech natáčení v Kapském Městě byl vyhozen. (Cheeker)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)

Reklama

Reklama