Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

cskomando 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů zrovna platí, první díl nejlepší, další díly stojí za nic. Zde je použito alespoň trošku efektů k postrašení, a atmosféra filmu dělá trošku strašidelnější dojem, ovšem tohle ve 2 díle opravdu nelze najít. 2 díl= psycho, 3 díl ten už se pokouší dohnat první ale sami posuďte jak daleko toho dosáhnul. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není k zahození. Bohužel, právě to s ním jeho autoři udělali. Ač se režisér docela snaží, tenhle příběh je moc řídký i na tuhle nepříliš dlouhou stopáž, scénář je poskládaný ze samých recyklovaných motivů a herci nikde. Aspoň do hlavní role mohli snad najít menší poleno. Vždyť přece ani hororové béčko nemusí vypadat trapně. ()

Reklama

Ellush 

všechny recenze uživatele

Námět sliboval daleko lepší mystery zážitek, přičemž začátek potvrdil spíše slabší zpracování. Ovšem stále žila naděje na nějaký výraznější filmový kousek. Poměrně smutnou podívanou vzápětí vyvolal fakt, že místo vizuálně okouzlujících efektů a toho správného psycho efektu, omezil se Boogeyman na pouhou maličkou a nevýrazňoučkou "lekačku". - Baf, baf, baf! Zesílený zvuk. Úúúú! - I přes značně amatérský přístup tvůrců, pořád se mi dařilo jakž takž nasávat děj a udržet svou pozornost při sledování, ovšem co držel slibný začátek a snesitelný střed, zazdil stupidní konec. Suma sumárum: Nic moc, ale neusnula jsem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je to neobyčajne veľká škoda, že po takom atmosférickom úvode nám ponúkne režisér stalloneovky ZASTAVTE CARTERA takú biednu zmes extrémistickej nudy a scenára takého nezmysleného, až to štípe. K tomu si pripočítajte úplne neschopnú produkciu firmy Ghost House patriacej Samovi Raimimu, obdivuhodne necharizmatické herecké obsadenie a zbytočnú prítomnosť trápnych CGI trikov. Skutočne veľmi biedny horor, pardon, “horor“. Nestojí za pozornosť... a to vám hovorí niekto, kto si dodnes i počas spánku dáva pozor, aby mu z postele nespadla ruka alebo noha. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor. Začiatok nádejný, no po chvíli za z toho vykľuje len ďalšia hlúposť s dosť nedoriešeným dejom. Od polky filmu mi to prišlo celé dosť zmätené. Ani som nepochopil pointu toho celého divadla, čo sa okolo toho domu odohrávalo. Okrem toho strašne nezáživné, nudné a hlavný herec nie zrovná veľký sympaťák. Ako horor to zlyhalo po všetkých stránkach. 1* dávam za tu "tajomnú" miestnosť, ktorá ako jediná sa snažila nabudiť v divákovi strach. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama