Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Americký pokus o francúzske Taxi zlyhal na plnej čiare. Hviezdičku za dlhé nohy Gisele Bündchen... (x"I sound like Barry White's illegitimate white grandson!" (10x+2009) (10x+2010) (2011) (2013) (08.2.2014) (14.2.2014) (2016) (11.12.2021) ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám rád srovnávání, ale tento film, který hodlá vytěžit ze slávy francouzské předlohy, si toho sám žádá...Francouzi (a mluvím tedy o prvním dílu série) vyprávěli něco lehkého, milého a vtipného se svým vlastním originálním a inteligentním přístupem. Američané to uchopili, vybrali z toho ty nejlepší scény a slepili je k sobě, čímž vynechali ty rozličné a nápadité mezihry. Je to tedy klasicky zbrklé, prvoplánově předkládané, místy až stupidní. Film bez nápadu, a to i co se výběru "herců" (no, vlastně celého týmu) týče... ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se v Evropě natočí nějaká paráda (Taxi, REC, Nedotknutelní), tak si scénář do parády vezmou zasraní Američani a totálně ho domrdají. A nejen ten scénář. V tomhle filmu bylo špatně vlastně úplně všechno. Tu jednu půlhvězdičku dávám jenom za to, že jsem si u toho připomínal originál a usmíval se tomu, co Francouzi natočili dobře. 10% ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto "úžasného" remaku jsem váhal mezi jednou hvězdičkou a odpadem... Jsem totiž obrovsky zaujatý vůči předělávkám Evropských filmů "po Americku", obzvlášť těch co znám a mám rád. Se vším respektem k Queen Latifah - do role zoufale nesedí. Jimmy Fallon není ve filmu roztomilý moula, ale zoufalé nesympatické vemeno. Vážně tregedie která si nezaslouží jedinou hvězdičku... ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Hlavním záporem je jednoznačně Queen Latifah(at' se na mě nikdo nezlobí,ale jestli jste ji veřili úvodní honičku na kole když si uvědomíte jak velkou prdel ta ženská má tak jste blázni) a ten mamrd co jí tam sekundoval.Honičky jsou unylé a strašně nudné a nebýt těch neskutečně pěkných bab tak klesnu ještě níže.Takhle dávám již tak milosrdnou jednu *. P.S. Některé filmy by prostě nikdy neměly byt remakovany ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama