Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To sa nikto nepzastavil nad obsahom? Vraj krasna, neustupna a sexy taxikarka je len obycajna cernoska typu Missy Elliott s podobnymi raperskymi kecami. Urcite je aj ona sexy pre niekoho, ale v porovnani so zlocineckym gangom frnd je to trosku slabsie. A ten finnest NY polis je len nemehlo, ktoremu sa nahodou zadari. Takze o zabavnu dvojicu je postarane, uz len to dat nejak dookopy. No nie je to najvtipnejsie, ale to nebol ani francuzky original, takze ziadna velka zmena k hosriemu nenastala. Nedelu poobede to prijemne zabavilo, ale sledoval som to tak na pol oka. ()

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Začíná tím, jak cyklista provádí neskutečné věci na svém kole v ulicích NY. Pak zastaví. Střih. A cyklista je dvakrát tak široký, sundavá přilbu a ona to Queen Latifah. Pak přijde její šéf a dá jí jako dárek pochromované turbo do jejího taxi. O pár scén dále vidíme, jak Queen Latifah v noční košili otvírá kapotu taxiku s kompresorem v ruce a hodlá ho montovat do svého auta. Přestal jsem se smát až hodinu po titulkách. To je fakt moc. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Hrozná fraška...původní Taxi mělo taky mouchy, ale tady jich lítalo jak v chlívě. Hlavní hrdinka je tlustá rádobydrsná černoška - taxikářka, pak je tu úplně pitomej policajt, jeho posmívající se kolegové...a navrch je tu ještě zakomponovaná policajtova věčně nalitá matka. Hlavní přednost tohohle kousku je v účinkování megarajcovních ženských (posádka červeného bouráku), bez kterých by byl tenhle film poloviční (nebo možná by nestál vůbec za nic). ()

ninho 

všechny recenze uživatele

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama