Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco tak strašnýho. Queen Latifah je furt stejná tlustá kráva, o kterou bych si neopřel ani lítající koště, a Jimmy Fallon je tragéd až to bolí. Ale tihle dva jsou asi nejsilnější stánkou filmu. Naprosto kokotovní scénář, kterej dost hnusně vykrádá originál, a ještě debilnější režie. Fakt nevim, proč jsem si z toho něco sliboval. No, nedokoukal jsem to celý, páč mi ten film už brnkal na nervy, ale o první hodině můžu říct, že je to snůška toho nejtrapnějšího, co můžete hledat. ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Začíná tím, jak cyklista provádí neskutečné věci na svém kole v ulicích NY. Pak zastaví. Střih. A cyklista je dvakrát tak široký, sundavá přilbu a ona to Queen Latifah. Pak přijde její šéf a dá jí jako dárek pochromované turbo do jejího taxi. O pár scén dále vidíme, jak Queen Latifah v noční košili otvírá kapotu taxiku s kompresorem v ruce a hodlá ho montovat do svého auta. Přestal jsem se smát až hodinu po titulkách. To je fakt moc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,611,066Tržby Celosvetovo $68,895,435 ║ Až na pár utrhnutých vtipkov, je to zbytočný zlepenec toho najprevarenejšieho, čo sa v tomto žánry pravidelne ponúka a na omnoho vyššej úrovni. Režisér Tim Story nie je ani len slušný rutinér na to aby ponúkol niečo málo aspoň konzumného, prevažne ide o tupú nehoráznu žváchanicu bez kúska myšlienky. /25%/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Obsazení Queen Latifah do role nedostižné "parkourové" cyklistky, řidičky a autofanatičky muselo někomu připadat jako strašná prdel, nebo se jednoduše zbláznil. No nic, ve skutečnosti úplně nesympatická ani tragická nebyla. To hůře dopadla spousta ukecaných "haha" scének, kde se Jimmy Fallon choval jako totální imbecil a chudák divák se tomu měl smát. Postupně naštěstí tyto situace spíše ubývaly, nicméně nálepka naprosto zbytečného remaku zůstala. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama