Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arnolda pronásledují média, má na krku skandál, a navrch trable v manželství. Přesto se jako kalifornský guvernér rozhodne dělat politiku jinak. (Netflix)

Recenze (15)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl se věnuje jeho politické kariéře, o které jsem toho moc zpočátku nevěděl. Je obdivuhodné, že Arnold se stal kulturistou, hercem a politikem během jednoho života. Tahle role mu asi slušela nejméně. A i když byl zpočátku v Kalifornii oblíbený, tak přeci jenom o spoustě věcí nevěděl, jak se mají dělat. Konec dokumentu ovšem hezký, inspirativní a dojemný. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně posledních 25 let. Paradoxně ty jsou ty nejzajímavější. Epizoda je hodně poskládaná ze vstupů různých televizních stanic = žádné docu-drama se scénářem (neobsahuje tolik sebestředných komentářů z křesla jako měla první epizoda) a má hodně vstupů i od politiků a reportérů. Poprvé také Arnold přiznává, že něco vyloženě podělal. To pro mě dělá třetí epizodu jako zdaleka tu nejlepší (i přes tu aktuální lacinost jak se zviditelnit s Ukrajinou). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když to dokázal Reagan, proč by se nemohl hned do nejvyšších pater vydrápat i Arnie? Kdysi mu přece taky říkali, že nikdy nebude hercem, tak proč by teď nemohl být guvernérem Kalifornie? Holt když je něco „nemožné“, o to víc se pro to Arnold nadchne. Kdysi blízký přítel Nixona, Reagana nebo Bushe staršího měl hvězdný lesk, obří charisma i cit pro komediální timing, prostě ideální kombinaci. Republikán, který chce spolupracovat s demokraty. Každopádně v případě chlapíka, který hlavně na stříbrném plátně kosil nepřátele, nebude politika nikdy tak cool. Zdaleka nešlo jen o pochybnosti, že si natluče či že na to jednoduše nemá. Navíc se velmi krátce před volbami objevily články ukazující na to, že měl v minulosti obtěžovat nebo urážet nemalé množství žen. Nějak zvlášť to nekomentuje, omezí to na pouhé, že „jednal špatně“. S kandidaturou uspěl, ale postupně ho bylo všude moc, chyběla mu trpělivost, zkušenosti. I o další skandály se jen otře, pokrčí rameny a hovoří dál: hlavně o množství vítězství. Víc prostoru nakonec dostává až jeho dlouho utajovaný mimomanželský poměr s hospodyní – to už asi nešlo couvnout, když z románku vzešel synek. Jinak se ale neustále hladí po tváři (stejně jako všichni okolo) a skutečně na dřeň nikdy nejde ani on, ani tvůrci. Slabší čtyři hvězdy. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kandidatura na guvernéra poznamenaná odhaleným sexuálním obtěžováním, vládnutí Kalifornii a manželská krize kvůli nevěře. Za obtěžování se Arnie omluví, za nevěru se kaje a sympaticky uvede na pravou míru i své self-made manství. Je hodně fajn vidět člověka, který toho tolik dokázal, a ve svém věku má nad sebou a svou kariérou/životem takový nadhled. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem posúdiť, nakoľko bola politická časť hodnoverná, ale veľmi sa mi páčilo, že tvorcovia nevynechali Arnoldonovu neveru a Schwareznegger sa k nej postavil čelom. Zároveň ma dojalo, ako citlivo hovoril o svojom zosnulom bff Franco Columbovi. Mám pocit, že v poslednej časti Arnold konečne nehral takého machra a zletel trochu na zem. V tejto polohe mi je osobne oveľa viac sympatickejší, než keď zo seba tlačí príručky motivačných citátov. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama