Reklama

Reklama

Matka roku

  • Polsko Dzień Matki
Trailer

VOD (1)

Bývalá zvláštní agentka Nina opráší svoje vražedné schopnosti, aby osvobodila uneseného syna, kterého nikdy nepoznala. A nenechá si v tom nikým zabránit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

No sorry. Dokoukal jsem, ale rychloposun si zařádil. Pár dobrých akcí a spousta blbostí. Hlavní postava se chová jako pipka a patrně jí taky je. Ostatní postavy jsou nějaké divné karikatury agentů a mafiánů. Chvílemi jsem myslel, že jde o zfilmovaný komiks (ale to asi ne). Takže za mě nic moc, ale zase jde jen o můj názor a nemusel jsem mít dobrý den. Nikoho neodrazuji od zhlédnutí tohoto díla, protože přežít se to dá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě, to by nebyl vylízaný NETFLIX, abychom i v Polsku neměli smíšený “black & white” pár a solidně emancipovanou ženu. To ale nemění nic na faktu, že tato verze Johna Wicka mi přijde mnohem stravitelnější. Už hlavně kvůli choreografii bitek. Sice tam byly kopance (a nemyslím ty do koulí), ale bylo jich opravdu minimum. Mnohem víc jsem si užíval schopnost improvizace (scéna v kuchyni byla mazec - pánev, palička, vývrtka, mrkve, mouka… neuvěřitelné :)). Děj šel tak trochu mimo mě (kdo-co-proč nezájem) a ten bizár s plešounem… prostě solidní Polský úchyl. Prostě na první pohled je vidět co je původní a co bylo befelem (jinak prachy nebudou). ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Oceňujem, že sa to nebralo príšliš vážne. Najmä rôzne tragikomické postavičky poľského podsvetia dianie skvele odľahčovali. Akcia bola zaujímavá a hlavná hrdinka vcelku uveriteľná. Príbeh sa trochu drhol a záver nebol úplne strhujúci, ale ako pozerateľná jednohubka poľský Taken fungoval. 60% Netflix ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rakowicz vie evidentne režírovať, ale so scenármi má problém. Twisty dosť vyšumejú, prichádzajú nevhodne a hlavne, kým sa nejak vysvetlia, ja zabudnete, že o čom to malo byť. Inak poľský Wick v sukni, ktorá aj dostane napiču, aj dosiahne cieľ a ešte to má aj ten ľudský rozmer. Nie zlé, príjemne dlhé, dobre sa to pozeralo, pár skvelých kamier vo fight scénach, ale neostane to vo mne dlho. 3 z 5 ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát lepšie ako Lopezkin počin, akcia krvavejšia, dlhšia a má dobré nápady i zabitia, síce je choreograficky horšia oproti Lopezkinmu filmu ale inak fajn. Zvrat poteší a aj vtipná vsuvka je plusom, navyše záporák ktorý bojuje za pomoci bateriek s taserom, to som ešte nevidel. Hold kebyže aj my dačo také natočíme, ale to môžem snívať. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Obdobie natáčania trvalo od 6. mája do 1. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama