Reklama

Reklama

Matka roku

  • Polsko Dzień Matki
Trailer

VOD (1)

Bývalá zvláštní agentka Nina opráší svoje vražedné schopnosti, aby osvobodila uneseného syna, kterého nikdy nepoznala. A nenechá si v tom nikým zabránit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rakowicz vie evidentne režírovať, ale so scenármi má problém. Twisty dosť vyšumejú, prichádzajú nevhodne a hlavne, kým sa nejak vysvetlia, ja zabudnete, že o čom to malo byť. Inak poľský Wick v sukni, ktorá aj dostane napiču, aj dosiahne cieľ a ešte to má aj ten ľudský rozmer. Nie zlé, príjemne dlhé, dobre sa to pozeralo, pár skvelých kamier vo fight scénach, ale neostane to vo mne dlho. 3 z 5 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Poliaci serviruju dalsiu drsnu zalezitost,v ktorej sa nesetri akciou,vtipom,nejakou tou brutalitou,musim pochvalit i kameru,hudbu,ale aj herecku Agnieszku Grochowsku,ktora si to podla mna uzivala,priznavam,ze podla nazvu filmu som necakal to,co som videl,prijemne prekvapenie,takze spokojnost nadovsetko,pomsta je sladka...:⁠-⁠) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě, to by nebyl vylízaný NETFLIX, abychom i v Polsku neměli smíšený “black & white” pár a solidně emancipovanou ženu. To ale nemění nic na faktu, že tato verze Johna Wicka mi přijde mnohem stravitelnější. Už hlavně kvůli choreografii bitek. Sice tam byly kopance (a nemyslím ty do koulí), ale bylo jich opravdu minimum. Mnohem víc jsem si užíval schopnost improvizace (scéna v kuchyni byla mazec - pánev, palička, vývrtka, mrkve, mouka… neuvěřitelné :)). Děj šel tak trochu mimo mě (kdo-co-proč nezájem) a ten bizár s plešounem… prostě solidní Polský úchyl. Prostě na první pohled je vidět co je původní a co bylo befelem (jinak prachy nebudou). ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Šílený skoro nekoukatelny! Hromada nesympatickych nehercu v čele a hlavní hrdinkou..ta se na tu roli totálně nehodí..mám rád revenge filmy o pomstě tady to ale nefunguje..scény na hovno ona věčně nepripravena sejme všechny..celou tu bandu dementnich polských plešek ..tvl ty jsou z devadesatych let..sustaky..atd..hlavně jich je hromada a nic ..no úplně přehnaný hloupoucky scénář..hvězdička za hudbu..jinak maximální utrpení to dokoukat..strašná sracka..10% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Svižné akční béčko, ve kterém banda kriminálníků nakrkne bývalou agentku s krycím jménem Kikimora. I když je to v základní ose dost šablonovité, Rakowicz přidává spoustu motivů, které jsou fakt hodně ustřelené. Zejména plešoun vyžívající se v blbnutí s elektrickým proudem je hodně ujetý, stejně jako celé jeho impérium. Totéž se dá říct o velvyslankyni, jejíž svět je prozměnu stylizován do světa 70. a 80.le a ona sama nejvíc ze všho připomíná Alenu Schillerovou, což pro poslední scénu platí takřka stoprocentně. Mezi tím vším se motá uštvaná Agnieszka Grochowska, která to krosí pěstmi, noži, samopaly i mrkví s moukou. Film s jedinou ambicí a totiž svérázně pobavit a to se mu daří. 75% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Obdobie natáčania trvalo od 6. mája do 1. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama