Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Disneyovka pro děti s několika písničkami. Myslím že ani dospělí se nudit nebudou, protože je tu hodně srandovních postaviček. Příběh - stokrát omílané téma táta/syn. Nejvíce mě pobavil basseballový zápas, s komentářem našeho nejlepšího fotbalového komentátora Jaromíra Bosáka. Nastává otázka kdo je vlastně větší strašpytlík? Kuřátko nebo to prase? :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tento na první pohled nevýrazný snímek tu opravdu moc velké ovace nesklidil. Je sice pravda, že když se člověk nad tím zamyslí, tak Strašpytlík na vyšší hodnocení opravdu nemá, ale na druhou stranu mi něco ve mě říká, že si zaslouží pozornosti. Mě osobně nejvíc dostalo silně frustrované prase (jehož podobnost s frustrovaným kryserčákem Scratem mě k tomu snímku přitáhla ještě víc), díky němuž jsem se fakt nasmál - 65%. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další pohádka, na které jsem vyrostla a která mě snad nikdy nepřestane bavit. Nad jednou věcí jsem se ale při sledování filmu zarazila, možná je to jen můj pocit, ale zdálo se mi, že animace byla malinko odfláknutá než u ostatních Disneyovek, ale je to jenom malý detail. Zasmála jsem se u toho, je to krásně bláznivá pohádka s ponaučením, že malý člověk dokáže udělat velké věci. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Roztomilé kuriatko bojúce proti predsudkom okolia, sklamanniu jeho otca a UFONOM. :D no co viac si možete priať?! I ked s animáciou som nebola až tak velmi spokojná, alebo skor nebola som na takýto tym animáku zvyknuta. Prijemný film po nedelnom obede. Nie je to však žiadna pecka. Určite si však užijete koniec, ktorý ma velmi milo prekvapil. :D ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Stir It Up - Patti LaBelle/Joss Stone ,2. One Little Slip - Barenaked Ladies ,3. Shake a Tail Feather - The Cheetah Girls ,4. All I Know - Five For Fighting ,5. Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross ,6. It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. ,7. We Are The Champions - Chicken Little ,8. Wannabe - Abby Mallard/Runt of the Litter ,9. Don't Go Breaking My Heart - The Chicken Little Cast ,10. The Sky Is Falling ,11. The Big Game ,12. Dad Apologizes ,13. Chase to Cornfield ,14. Dodgeball ,15. Driving With Dad , ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • I když je Garry Marshall známý především jako režisér romantických komedií (Pretty Woman), má za sebou překvapivě mnoho hereckých úloh. Viděli jsme ho například v seriálu Murphy Brownová (1988). Ve Strašpytlíkovi namluvil kachnu. (imro)
  • Neuspokojivé tržby z kin byly jedním z důvodů, proč společnost Disney koupila studio Pixar. (fiLLthe3DD)
  • Film byl věnován památce Joe Granta (1908-2005). (Pumiiix)

Reklama

Reklama