Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Stir It Up - Patti LaBelle/Joss Stone ,2. One Little Slip - Barenaked Ladies ,3. Shake a Tail Feather - The Cheetah Girls ,4. All I Know - Five For Fighting ,5. Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross ,6. It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. ,7. We Are The Champions - Chicken Little ,8. Wannabe - Abby Mallard/Runt of the Litter ,9. Don't Go Breaking My Heart - The Chicken Little Cast ,10. The Sky Is Falling ,11. The Big Game ,12. Dad Apologizes ,13. Chase to Cornfield ,14. Dodgeball ,15. Driving With Dad , ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Animácia nebola vyložene zlá. Skôr tie zvery boli vymyslene nejak nezaujímavo, nesympaticky. Príbeh tiež nebol zlý, len to dajako celé nefungovalo dokopy. A absencia poriadneho humoru je v takýchto filmoch neospravedlnitelná. Celkovo (našťastie iba krátka) nuda. Ps: Brat si predtým pozrel Shreka 2, tak som sa moc nedivil, keď nemohol na toto nájsť vrúcneho slova..."úplne SHITNY film!!!" ()

Reklama

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Už je to sice trochu dýl,ale jako by to bylo dnes co sedím v letním kině na Silvestra a na plátně běží tenhle film...Myslím, že jen díky velkému množství svařáku, který nám pomáhal to přetrpět sme to vydrželi....ale tím co sme potřebovali přetrpět bohužel nebyla zima,ale tenhle strašný animák:( nikdy více.... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další pohádka, na které jsem vyrostla a která mě snad nikdy nepřestane bavit. Nad jednou věcí jsem se ale při sledování filmu zarazila, možná je to jen můj pocit, ale zdálo se mi, že animace byla malinko odfláknutá než u ostatních Disneyovek, ale je to jenom malý detail. Zasmála jsem se u toho, je to krásně bláznivá pohádka s ponaučením, že malý člověk dokáže udělat velké věci. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Myslete si o mě co chcete, ale tohle je asi nejhorší animák co jsem kdy viděl. Scénáristicky neuvěřitelný mišmaš, který udělá dětem v hlavě chaos, avšak rozhodně nepobaví. Plno zbytečných klišé jakoby dávají vědět, že jde přecejen o rodinný film. Nudná a na první pohled i odfláknutá animace nutí vás zavzpomínat s lítostí na první Toy Story. Vše zachraňují jen občasné vtípky, které mě již vstávajícího donutili smilovat se a dát tomu malému opelichanému kuřeti aleapoň jednu hvězdičku, příště bych ho ovšem raději viděl v KFC. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Jeden čas bylo ve vývoji pokračování, jehož pracovní název byl „Chciken Little 2: The Ugly Duckling Story“ a jehož výrobu mělo obstarat Disneytoon Studios, které se zaměřovalo převážně na tvorbu levných filmů určených pro video. Poté, co se stal kreativním ředitelem Walt Disney John Lasseter, však bylo pokračování zrušeno. (fiLLthe3DD)
  • Roli malého kuřátka měla původně namluvit Holly Hunter. (imro)
  • U Strašpytlíkova domu je Strašpytlík, Kačka, Mrňous a mimozemské mimino. Když se mimino vysmrká do kapesníku, Strašpytlík dá kapesník na trávu. V dalším záběru už kapesník neuvidíme. (Patrik256)

Reklama

Reklama