Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Fr 

všechny recenze uživatele

komu by se nelíbilo, jen tak lusknout prstem, když se něco nedaří a bylo by po problému. prostě být tak trochu (spíš víc) čaroděj. 70 minut má celkem obstojné tempo, hlavně díky N.C., která opravdu umí být nádherně veselá. občas zazní i slušnej ftípek - ,,spojte se s mým agentem!" ,,nemáte agenta." ,,tak se spojte s mým lékařem!" potom to začne sklouzávat k romantice (to by mi nevadilo), ale hlavně to začíná trošku nudit. a tak posledních 20 minut možná prozíváte, aby jste zjistili, že to byla taková lehoučká komedie s miloučkou N.C. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Děsně nezáživná a nudná komedie u které jsem se zasmál opravdu jen ojediněle. Zaujali mě hlavně mini-role S. Carella a M. Caine a samozřejmě samotná Nicol Kidman, která díky svému půvabu dokázala, že samotný film nespadne do absolutní trapnosti. Will Ferrell mi ani zde nedokázal, že je dobrý komik ani herec, a že jsem s ním už pár filmů viděl. Jako rodinný film je to sice vcelku dobré, ale jen pokud se s Vámi dívají malé děti, které tento film na necelé dvě hodiny rozhodně zabaví. --- Chceš dlouho nebo krátkou verzi? A měl bych tě varovat, dlouhá verze je v aramejštině. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman je krásna a rozkošná a Will Ferrell vo svojej klasickej narcistickej ukričanej polohe je neskutočný, no ten scenár kombinujúci nakrúcanie remaku a remake samotný je úplne peklo. Nič tam do seba nezapadá a koniec pôsobí dojmom, akoby to už všetci chceli mať za sebou, tak to rýchlo ukončili. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Stylem humoru a kvalitou to odpovídá původnímu seriálu, který byl svého času k vidění na rakouské televizi. Typická slabomyslná popkulturní záležitost, kterou ze zapomění vytáhl právě tenhle film. Nic víc o jeho kvalitách nemůže vypovídat než to, že se ukrutně líbil mým dvěma dětem ve středním školním věku. Na druhou stranu musím ocenit herecké kvality a půvaby Nicole Kidman, jejíž naivita a bezprostřednost může leckterého, především mužského, uživatele motivovat k vyššímu hodnocení. Celkový dojem: 25 %. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už dávno, jen jsem úplně zapomněl, o čem film byl. No a po druhé projekci se nedivím - taková ptákovina! Když se řekne komedie, nepředstavuju si 90 minut bez zasmání. Když se řekne bláznivá komedie, nepředstavuju si, že ve filmu budou všichni blázni. Nemůžu strávit fakt, že IQ žádné z postav nepřekračuje 10 bodů. Hvězda za Nicole, jak to pěkně dělá pusou. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama