Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

castor 

všechny recenze uživatele

Utahaná komedie, která je příjemně barevná, ale nepříjemně disponuje pachutí „neromantického“. Upřímně řečeno, Nora Ephron pro mě nikdy nepředstavovala nějakou královnu romantických komedií, jak jí řada lidí nazývala. Film naštěstí zachraňují dva hlavní herečtí představitelé (zejména rozkošná Nicole), výtvarně zajímavé momenty (plechovkový rozhovor v supermarketě) a šarmantní Michael Caine. Jinak se ale chtě nechtě utápí v dialozích, které sice nejsou nějak tragicky napsané, jen postrádají ucelenější dějovou linku a nedokáží zasáhnout to správné místo!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman nemá chybu. Sžila se příjemně s postavou do takových rozměrů, že i její mimika mě dokázala chvílemi hodně rozesmát. Oproti tomu jindy skvělá Will Ferrell byl takový nemastný neslaný a jeho roli by opravdu zvládla snad i koala. Na komedii zde není extra moc velkých vtipů, ale pár scének nemá chybu a třeba Michael Caine s Shirley MacLaine jsou opravdu skvělí a své role si užívají. Škoda, že čarodějka nevykouzlila lepší děj a více opravdu skvělých vtipů, pak by šlo o velmi dobrou komedii a takto je to čistý průměr. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie plná třeskutých hlášek, které mě odrovnaly. Bavil jsem se od začátku do konce, takže sváteční večer s Novou stál za to. Na druhou stranu jsem si vědom toho, že podobných ovací se tato komedie příliš nedočká. Will Ferrell mě dávno přesvědčil, že je komik každým coulem a Steve Carrel jakbysmet, byť jen v epizodní roli. Michael Caine v roli kouzelníka-sukničkáře taktéž neodolatelný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý si až tak moc zahráva so sebareflexiou, až z toho jeden nemusí stíhať a bude sa cítiť miestami trápne a miestami stratený. Dá sa povedať, že som na tom rovnako, ale rozumiem, prečo Bewitched nakrútila Nora Ephron tak, ako ho nakrútila a prečo humor a romantika fungujú trochu inak, ako očakávame od romantickej komédie. Vlastne vôbec nechápem, čo robil takto ladený film, vychádzajúci z u nás neznámeho seriálu, v našich kinách. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vyloženě katastrofa to není. Přežít se to celkem i dá, nutno říct, že hlavně zásluhou Willa Ferrella, který podobné typy sebestředných hlupců ovládá jako málo kdo. Ovšem ani on nezabrání prostičkému příběhu a ještě nudnějšímu scénáři zakopat hluboko pod zem potenciál, jinak poměrně originální a slušně obsazené komedie (zasmál jsem se všehovšudy 3x, takže slovo komedie je třeba brát s rezervou). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno