Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nicole je fajn herečka, je mi sympatická a hrát prostě umí, je to třída :) padne jí snad každá role, ikdyž je možné, že některá míň a některá víc, ale žádná z jejich rolí není podprůměrná, zvládne všechno na jedničku, maximálně na dvojku...Hlavně díky jejímu výkonu si tenhle snímek zaslouží 3 hvězdičky, protože to ostatní bylo bezvýrazné a chtělo by to víc šťávy... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo keby ste išla do prívesu a dala si niečo na menzes?“ Ach Bože, tak toto bolelo. Neviem, možno ak poznáte seriál „Bewitched“ (1964) a film I MARRIED A WITCH (1942), budete sa smiať o čosi častejšie ako nešťastník, ktorý si ako prvú pozrie až MOJU KRÁSNU ČARODEJNICU, ale niečo mi hovorí, že i pre fanúšikov spomenutých vecí to bude za 40%. Desivo zdĺhavé scény, strata tempa od úvodných minút a na jeden plus (šarmantne starnúci Michael Caine zarábajúci na inkaso svojej preslávenej pobrežnej vily, ktorú si kúpil za honorár ČEĽUSTÍ 4: POMSTY) pripadajú desiatky minút nepredstaviteľnej nudy, bezradne sa topiacej v rušivo opulentnej vizuálnej stránke (milionárske vily, honosné večierky, obrovské hollywoodske štúdiá, počítačové triky, drahé značkové oblečenie). Najsmutnejší nie je ani tak pohľad na odrazu neschopnú režisérku Noru Ephronovú (BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, LÁSKA CEZ INTERNET) a producentku Penny Marshallovú (režisérku VEĽKÉHO), ale na hercov. Slušňácka profesionálka Kidmanová nemá šancu stíhať diablovi Willovi Ferrellovi, druhým menom Pán Improvizácia. Bohužiaľ, ani jeho fanúšikovia si na svoje príliš neprídu, pretože jeho brutálny komediálny prejav je tlmený trápnym scenárom, v ktorom nefunguje ani iný majster improvizácie, Steve Carell. A to už fakt o niečom vypovedá. Niečo ako keď skombinujete ZOZNÁMTE SA, JOE BLACK, celovečerný SEX V MESTE a STEPFORDSKÉ PANIČKY (z roku 2004, náhodou tiež s Kidmanovou). No proste hrôza. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nebyla vtipná. Pravda, zasmál jsem se párkrát Ferrellovi, třeba jak čuchal kabelku, ale když říkám párkrát, tak fakt myslím dvakrát. Will Ferrell nikdy nebyl tak špatnej, jak v tomhle filmu. Ale může za to taky ten scénář. Kidman je sice hezká a vrtět nosem umí hezky, ale charisma si tentokrát asi nechala odčarovat... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Will Ferrel to vyřešil naprosto jednoduše. Nechutně přehrával. I jeho samotné obsazení byla naprostá rána vedle.Zatímco on háže jen pitomé ksichty, Nicole se to snaží všechno zachránit a nutno uznat, je velmi roztomilá. Michael Caine a Shirley MacLaine jsou zábavní a komedie se drží těsného průměru. Škoda špatného Ferrela. Kdyby hrál někdo lepší, mohl mít i film lepší hodnocení. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Stylem humoru a kvalitou to odpovídá původnímu seriálu, který byl svého času k vidění na rakouské televizi. Typická slabomyslná popkulturní záležitost, kterou ze zapomění vytáhl právě tenhle film. Nic víc o jeho kvalitách nemůže vypovídat než to, že se ukrutně líbil mým dvěma dětem ve středním školním věku. Na druhou stranu musím ocenit herecké kvality a půvaby Nicole Kidman, jejíž naivita a bezprostřednost může leckterého, především mužského, uživatele motivovat k vyššímu hodnocení. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama