Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Urostlého Stevena už nebaví potulovat se v Americe po lesích a hledat zraněná zvířata, tak vyráží do Polska vyhladit sexuálně-otrokářsko-ujetej gang, který unesl jeho korespondenční kamarádku. Dostane k ruce polskou kriminalistku, kterou ovšem vyřídí spadlá police, takže se nemůže zůčastnit posledního boje, kde se nám představí meč vs. katana. Kupodivu Seagal se tu celkem dobře hýbá a dočkal jsem se i pár dobrých přestřelek a potyček s oblíbeným lámaním končetin, to vždycky potěší. Ačkoliv je to opět hrozná hloupost, dá se to vydržet. Ideální k odpolednímu schrupnutí. -"This is my favourit moment in life." -"What's that?" -"That's when the predator becomes the prey." ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Scénárista musí být buď velký recesista nebo naivní blb. Jak jinak si vysvětlit velkou převahu debilních dialogů nad akcí, kterou je zde po hříchu málo a která dělá právě filmy se Stevenem Seagalem více či méně koukatelné. Když k tomu přidám ještě nešikovně směšného režiséra, tak opravdu nemohlo vzniknout nic jiného, než další filmový paskvil ve Stevenově výhradně béčkoidní filmografii. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bolest je tvou přítelkyní.. Když si na ni zvykneš, nakonec tě posílí.." Což by se dalo vlastně volně parafrázovat do hypotézy, že průměrný divák se stává skutečně otrlým, jakmile má nakoukáno alespoň pět naprosto libovolných Štefanových (s)hitů.. Dvousetkilový Stevie tentokrát zachraňuje sokolíky na Aljašce - Která díkybohu není v plamenech !! - pak pro změnu Agnieszku - Nikoliv však Holland !! - nejspíš proto, že v Polsku ještě nebyl, luští kryptogramy, ba dokonce i sushigramy - A to si vážně nedělám prdel !! Já si ji totiž na rozdíl od tvůrců téhle pecky rozhodně nedělám.. - a bohužel znovu spíš plká nesmysly, než aby lámal kosti, takže v jeho bohužel vůbec ne Poslední misi ani nebylo tolik třeba střihat a dublovat.. Nicméně slyšet Seagala mluvit o českých hranicích, to už za tu jednu hvězdu přeci stojí.. No, ne ?! ()

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Kakraholte, to bylo dobré. Velmi nelogické, velmi zábavné, s rozumnou stopáží, tradičním Stevenovým patosem, několika povedenými fórky a hláškami. Hodně nadupaný je také antagonista (coby charakter, nikoliv finální produkt), který se ale většinu času chová jako naprosté hovado, takže závěrečný zápas nepřináší to, co by mohl - důstojný střet dvou rovnocenných protivníků. Bonusem ale je, že se zde Steven potýká se zástupci velmi nebezpečného zločineckého odvětví, takže je divák nakonec vlastně potěšen, když tito dostanou pěkných pár nakopáno. Bohužel se zde Steven potýká také se scenáristovou vlčí mhou, a tu už se mu tak snadno nakopat nedaří. Kdyby to bylo celé více vyhrocené, asi by to mému seagalovskému vkusu vyhovovalo více. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

To tu nie je agent CIA ani FBI? Joj ahaa. Vojnový veterán. Samozrejme skoro som zabudol. Tie filmy jeho všetky neviem koľko ich má dokopy, to je akoby jeden film len sa striedajú herci a názvy filmu. To je založené na tom istom princípe. Seagalovej rodine, alebo priateľke sa niečo stane a on ju musí zachrániť. Tu už pomaly nie je čo hodnotiť. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)
  • Během pre-produkce měl snímek nejprve pracovní název "The Rescue" a poté "The Package". (Stocki)

Reklama

Reklama