Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO BOJ A JESTLI CHCEME VYHRÁT, MUSÍME JIM UKÁZAT NĚCO, CO JEŠTĚ NEVIDĚLI....“ /// A tak se tihle týpci stali symbolem osumdesátek. Jejich kariéra se nesla přesně ve stylu klišoidního hesla „sex, drogy a Rock 'n' Roll“ a já kvituju, že tahle metrosexuální (glam metalová) grupa aspoň neměla klávesy. Film je takovou podívanou pro dospělejší děti – takže i pro mě. Pánové z Mötley Crüe tak po všech těch knižních biografiích dostali i tu filmovou. Můžeme mrknout na jejich cestu na vrchol, slávu i pády. Místy to je hnusný nakouknutí do jejich třináctejch komnat. Ovšem nejnechutnější kusy tady stejně předvádí Ozzy. Příběh (i film) obsahuje všechno, co taková rocková skupina prožívá a já jen doufám, že těch autobiografickejch filmů nebude přibejvat, protože nejen tady platí – dobrého pomálu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zakládáme kapelu. Neřešíme, jestli umíme hrát, hlavní je, aby nás žraly holky. 2.) Ozzy mi řekl, že mě život plnej drog, chlastu a nechráněnýho sexu zničí. 3.) Thx za titule ,,coollis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit, že takhle nějak asi mohla vypadat Bohemian Rhapsody, kdyby nebyla rodinný film pro všechny generace a nesnažila se zavděčit širokému publiku. Podobně nahypovaná rozjívená blbina, oslavující kapelu, ale zároveň pěkně šťavnatá, politicky nekorektní pecka, které se nebojí zobrazit pěkně ošklivý věci. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jackassácký padré Jeff Tremaine se ujal ultimátní sex drugs & rock n roll story Mötley Crüe a vytřískal ji na max. Zbytečný moc žvatlat - jak volba postu režie, tak obsazení čtveřice padne skvěle (dokonce i MGK) a za mě je to vůbec ta zábavně nejnabitější, nejdivočejší rocková jízda ve filmu + jedna z dosud nejlepších věcí od Netflixu. Klišé, opovrženíhodný (x), plyne trochu zmatečně, vynechal Pamelu, žádná vele hloubka, jasně, ale vystihuje bezhlavou esenci kapely a prostě nabušená sranda. Ozzyho vstup a to squirt intro je geniální. “We were a gang — a gang of fucking idiots.” ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tahle kapela mě totálně minula, protože v době jejího vzniku jsem se vydal na cestu Depeche Mode & spol. Film o ní jsem dnes ale naštěstí viděl. Je to perfektní jízda! Doplním si po ní i tu mezeru v hudebním vzdělání. Jinak velká poklona stvořiteli, poskládat nás tak, abychom přežili to, co kluci z Mötley Crüe, to chce vážně fištróna. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy a rock´n´roll. Konečně se objevil film, který to vystihuje naprosto přesně. Jako kdyby ostatní (dnešní) rockový snímky byly vedle tohohle jenom slabé čajíčky. Nikki Sixx vás provede příběhem, který si opravdu prožívají rockové hvězdy. Od seznámení s kapelou, po klubech, nahrávání desky, po světovém turné, po klasických hádkách, a hlavně po celé nestřízlivé jízdě na děvkách. Přesně takhle si jejich životy představuju, a to nemyslím jen tuhle kapelu. Herci svoje role vystihli dokonale, ani dramatické scény mi nepřišly vůbec špatné. I když záběry na herák byly na můj vkus trochu moc procítěné. Musím ale výjimečně strašně pochválit titulky na konci filmu, moc pěkně ukázány. Jinak, co bych trochu vytknul, tak i když to není dokument, občas se vám jako divákům postavy snaží něco vysvětlit nebo jenom říct. Jako kdyby to najednou nebyl jenom film. Má to asi udělat nějaký hustý efekt, ale na mě to teda moc nezapůsobilo. Taky mě trochu zamrzelo, že byl konec useknutý. Mohli to protáhnout ještě o těch patnáct minut navíc, ale to už jsem asi jenom zhýčkaný z ostatních konkurencí... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)
  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama