Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Uprděná, sexistická, usraná fraška, která se neměla k jedinýmu rozumnýmu vtipu? Proč? Škoda!! Má to všechno! Silné herce, dobrý příběh, postavy, které to utáhnou, ale scénář stojí za nic...Je to prostě trapné a ubohé. Jediné pozitivum je právě Polly v podání zde kouzelné J. Aniston. Jakoby paradoxně, když Polly dojde na scénu, film ubral z trapáren a byl v pohodě... Nechápu to. Nesnáším takový typ komedií... Tady to ale bylo jako na houpačce... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Reklama

adams89 

všechny recenze uživatele

Komedií, jako je tato, se dnes točí opravdu víc než dost. Některé jsou povedené, u jiných si zase říkáte, proč se na tu ptákovinu vůbec díváte. Riskni to s Polly hodnotím jako lehce podprůměrnou komedii, která mě místy fakt dost nudila, ale u které jsem se i občas skvěle pobavil. Musím uznat, že Jennifer Aniston ve filmu docela zářila, oproti Benu Stillerovi, který mi ani jako komik moc nepřipadal a moc mi ani neseděl. Zápletka je taková tuctová a můžeme ji vidět ve spoustu filmech. Co se mi opravdu nelíbilo, tak to je soundtrack, který je fakt dost kýčovitý, ale co bychom u tohoto žánru asi chtěli, že? Když tak počítám ty pozitiva a negativa, vychází mi dobrých 40%. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Klasická středoproudá romantická komedie, která je ovšem místy doplněna o pubertální fekální "humor". Nepatřím sice mezi upjaté puritány, ale každý vtip má své místo a čas a ne že se takovéhle "vtipy" budou cpát všude. Film díky tomu působí jako dost velká slátanina, takže jedno podívání je víc než dost. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)

Reklama

Reklama