Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

djfun 

všechny recenze uživatele

Obchodování s časem: mohlo by to být originální téma, kdyby s ním však už před lety nepřišel mnohem hustší a napínavější snímek s (překvapivě) Justinem Timberlakem s názvem Vyměřený čas. Proti němu je Paradise celkem nezáživnej, předvídatelnej, v logice kulhající a navíc docela béčkově natočenej "hell", kterej vás nedostane ani do ráje, ani do rauše a vlastně ani do toho pekla... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

I kdyby vám to nedošlo kvůli neokoukaným/neznámým hercům, ihned poznáte, že jde o evropský film. Je to ponuré a dialogy i prostředí působí autenticky. Motivy jsou věrohodné a důsledky mnoha rozhodnutí dopadají tvrdě hlava nehlava. Samozřejmě se objeví i americký smrádek v podobě několika přehnaných gesto momentů, ale to je asi daň za Netflix. Což není stížnost. Bez něj by evropské sci-fi neexistovalo a byla by to škoda, protože třeba tohle se povedlo. První polovina byla dojemná, lidská. Stran příběhu zprvu naskakovaly asociace na američárny Repo men, nebo Vyměřený čas.  Ale příběh vede jinudy; je propracovanější a chytřejší. Aspoň na první pohled určitě. Kdyby jste chtěli dloubat a být přehnaně kritičtí, tak pár věcí bylo předvídatelných a závěr byl překombinovaný. Což se projevilo na stopáži. Já se nenudil, ale kdyby šli tvůrci komornější cestou...věděl bych jaké úseky vystřihnout. Film by tak byl mnohem ponurejší, ale já bych za to vysolil plný počet hvězd. PS: zvláštní shoda náhod, během pár dní jsem viděl dvě německá sci-fi a nebolelo to. Možná se v Evropě udělalo víc podobných kousků...stačí jen zapátrat. ()

Reklama

Azurose 

všechny recenze uživatele

Tohle není film o stárnutí a mládnutí. Tohle je film o morálních hodnotách a sobectví. Němci sci-fi umí, a tento snímek není výjimkou. Poutá od začátku do konce - závěrečná akční scéna tedy mohla být propracovanější, ale tím, že není středobodem filmu, zvládnu přimhouřit oči. Kdyby měl film pokračování, určitě by bylo zajímavé - a předpokládám, že by se neslo v podobném duchu jako Hunger Games. Ale není to potřeba, protože film předává jasné poselství, které stojí samo o sobě. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na nemecké sci-fi slušná práca, hlavne nápad, ten stojí naozaj za spracovanie v Čiernom zrkadle, hoci film Vymedzený čas túto látku už spracoval veľmi dobre, ale šlo by to predviesť hru s časom a životom do absurdnejšej roviny. Premisa tak trochu predbehla film ako celok, no určite zaujal, lebo mal čím. Castingovo tiež veľmi dobre zvládnuté hlavne u hlavnej postavy, kde mladú a starú Elenu hrajú rôzne herečky, ale rozdiel takmer nepoznať. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama