Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Tohle se německému Netflixu opravdu povedlo. Film vyniká svou koncepční originalitou a překvapivě dobrou kvalitou zpracování. Scénář přináší inovativní myšlenku, která v kontextu současné komerční společnosti, kde mnozí usilují o rychlé a snadné zbohatnutí, působí dost realisticky i relevantně. Vzhledem k současnému rozmachu umělé inteligence a expanzi technických oborů film otevírá důležité otázky ohledně možných scénářů vývoje lidské budoucnosti. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Německo ne příliš vzdálená budoucnost. Zeleným se podařilo prosadit Green Deal, uprchlíci jsou konečně vítáni s možností finanční injekce prakticky za nic, technologie navrácení mládí, prostě ráj na zemi. Jenom je třeba odbourat nutnost genetické shody, aby se dostalo na víc boháčů a víc chudiny. Námět na zápletku k moralizování je jedna věc, výstavba příběhu, aby nenudil, je druhá věc. Naštěstí se tvůrcům povedlo přejít plynule do thrilleru a není vůbec jisté, že dobro zvítězí nad zlem. V tom se rozchází s filmem In Time, který pracuje s podobnou zápletkou. Morálních rovin je tu víc, než hlavních postav. Samozřejmě převažuje ta neokomunistická o zlých boháčích. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Přesně takový Netflix, především kdysi, uměl být.. Dokázal překvapit malým filmem, který vlastně neměl s blockbustery nic společného. Ale v rozpuku všech těch streamovacích válek, jakoby začal gigant panikařit a s nesmyslně přeplacenými herci roztáčel rádoby dobře vypadající projekty, kterým ale notně chyběla tvůrčí vize a limitovaní rozpočtem.. Proto v posledních letech Netflix ztratil svůj punc nenápadných ale nápaditých kousků, kdy právě dokázala služba divákovi protlačit menší často evropský film, ze kterého jste nakonec byli nadšení... A i když bych si V ráji dokázal představit ještě o třídu lepší, aby se dalo postavám rozumět, proč se rozhodnou dělat některá jejich život silně ovlivňující skutky, tak minimálně námět se mi líbil.. Koncept, že i přes jakoukoli finanční situaci pořád máme čas, za který můžeme na světě být a je na čase se s ním naučit obchodovat, mě parádně bavil ve Vyměřeném čase, kde si zase ale nevyhráli s efekty stárnutí a tuhle variantu obešli, za což má právě V ráji plus.. Ovšem, co je třeba zmínit, je skutečnost, že i přesto, že film láká na výši zmíněný koncept, tvůrci se rozhodli ho posunout pouze do pozice prostředku příběhu, který se jinak posouvá vlastně nezávisle a spíše se soustředí na pohnutky postav a jejich vzájemný vztah, kde se snaží několikrát dokázat, že láska nemá s vzhledem (věkem) tolik společného.. A vzhledem k tomu, že v druhé poloviny se film poněkud odosobňuje a spíše se soustředí na akci a napětí, nakonec je to poněkud promarněný potenciál - myšlenka nedělá scénář! 55% ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama