Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sci-fi koketujúci s možnosťou obchodovania s ľudskými rokmi, s niektorými prvkami (miestami) nepriamo pripomínajúci určité časti In Time. Minimum akčných, ktoré občas spôsobia ako snímky z B-čkových filmov. Vedenie príbehu nie je zlý, ale v druhej poloviny to trochu stráca na tempe. Záver nie je taký rázny, akým by mal byť. Rozbor charakteru postáv je spíš na priemernej úrovni (vývoj a premena jedného charakteru je však dobre viditeľný). V rukách skúsenejšieho režiséra by to mohol dopadnúť ešte lepšie. Po VEĽMI dlhom období jeden pomerne slušne natočený a rozohraný film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Obchodování s časem: mohlo by to být originální téma, kdyby s ním však už před lety nepřišel mnohem hustší a napínavější snímek s (překvapivě) Justinem Timberlakem s názvem Vyměřený čas. Proti němu je Paradise celkem nezáživnej, předvídatelnej, v logice kulhající a navíc docela béčkově natočenej "hell", kterej vás nedostane ani do ráje, ani do rauše a vlastně ani do toho pekla... ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoké hodnocení, protože: Moc korporátů začíná přesahovat moc zvolených vlád. Klidně si dnes pořídí soukromou armádu a zaplatí policii, soudce kohokoli. Jsou stejně velkým nebezpečím pro demokracii jako totalitní režimy a není divu, že tento film volal po ozbrojeném odporu. K tomu řada zajímavých "výstřelů": Pobaltské země vystoupili z EU.... Migranti se ženou kamkoliv do Evropy....soukromé společnosti disponují technikou špičkových rozvědek.. Některým to trochu připomene Vyměřený čas z roku 2011, ale v zásadě jde o skvělé téma, výborně natočené s detektivní zápletkou a morálním poselstvím, které nelze ignorovat. Časem by se z lidí stalo jen krmení pro bohaté? Stačí se podívat, jak se "strážci demokracie" staly Orwellovými prasaty podřadné kategorie.. Vizuál dobře temný, hudba skvěle doplňovala a herci byli ošklivě přesvědčiví. Takže 70% a mimochodem: Určitě jste před spaním zhasli tu zapálenou svíčku? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnocení, aspoň tedy pro mě. Na jedné straně přihlouplá zápletka, blízce příbuzná spoustě obdobných zápletek v přihlouplých popcornistických pseudo sci-fi filmech hollywoodské provenience. Až ke zvracení německy důsledná multirasovost hereckého ansámblu. Spousta moralizujících blábolů. Několik prazvláštních zvratů v myšlení i jednání ústřední dvojice, z psychologického hlediska myslím hodně nepravděpodobných. Na straně druhé ovšem slušné filmové řemeslo, příjemně temná atmosféra, několik překvapivě násilných scén (na středoproudové scífko) a taky musím ocenit nešablonovitost závěru. Skoro bych chvílemi uvažoval i o čtvrté. Ale pak si vzpomenu na scénu, ve které coby příklady velikánů jmenovali Schillera a Mozarta v jedné řadě spolu s Mandelou, a nelze. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá myšlenka která ještě není až tak okoukana (ano, pár podobných filmu je). Ovšem co se týče spadu a rychlosti děje, mohlo to jít trošku rychleji a mít větší spád, poté by jistě bylo vyšší hodnocení. Za erotickou scénu se stařenkou by měl herec dostat fakt velký honorář 😅. 60% a je to mezi 3-4* ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno