Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi žánru až tak neholduju a když už tak mám raději Sci-Fi spojený s hororem. Což ale není zrovna případ tohoto filmu. Ikdyž kdyby to měl člověk zažít na vlastní kůži jako ústřední dvojice v tomhle filmu tak to vlastně horor je. Zestárnout společně s tím koho miluješ je asi to po čem každej touží. Naopak probudit se vedle steré brécy(mluvím za pány)když ty seš ještě mladík v nejlepších letech. To nechceš. A právě to se stane Maxovi když jeho ženu skrouhnou o 40let. Přesněji 38let. A tak není divu, že Max vynaloží všechny svoje síly aby jí její věk zase navrátil nazpět. Tož musím uznat, že na Netflix a na němčoury to nebylo vůbec špatný. Rozjelo se to hodně slibně. Moje prvotní nadšení sice postupně začínalo pomalu opadat(pár minut bych ubral na stopáži) i tak je z toho ale pořád kousek, kterej za podívání rozhodně stojí. Hodně silný 3hvězdy. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Německo ne příliš vzdálená budoucnost. Zeleným se podařilo prosadit Green Deal, uprchlíci jsou konečně vítáni s možností finanční injekce prakticky za nic, technologie navrácení mládí, prostě ráj na zemi. Jenom je třeba odbourat nutnost genetické shody, aby se dostalo na víc boháčů a víc chudiny. Námět na zápletku k moralizování je jedna věc, výstavba příběhu, aby nenudil, je druhá věc. Naštěstí se tvůrcům povedlo přejít plynule do thrilleru a není vůbec jisté, že dobro zvítězí nad zlem. V tom se rozchází s filmem In Time, který pracuje s podobnou zápletkou. Morálních rovin je tu víc, než hlavních postav. Samozřejmě převažuje ta neokomunistická o zlých boháčích. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Slušná scifárna od Rýna v mírné televizní formě. Téma prodeje či nákupu lidského času už tu byla, ale proč ji nezopakovat. Tato temná vize budoucnosti může nastat dříve nežli řeknete ´´Scheisse Pobaltí už není v EU?´´ Rád porovnám s českým Bodem obnovy snad brzy. 65% ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Tohle není film o stárnutí a mládnutí. Tohle je film o morálních hodnotách a sobectví. Němci sci-fi umí, a tento snímek není výjimkou. Poutá od začátku do konce - závěrečná akční scéna tedy mohla být propracovanější, ale tím, že není středobodem filmu, zvládnu přimhouřit oči. Kdyby měl film pokračování, určitě by bylo zajímavé - a předpokládám, že by se neslo v podobném duchu jako Hunger Games. Ale není to potřeba, protože film předává jasné poselství, které stojí samo o sobě. ()

mnx 

všechny recenze uživatele

I když mi přišlo přitažený za vlasy, že někomu s kompatibilní DNA můžu ukrást část metabolismu, přilepit si ho na svůj vlastní, a omládnout tak i o desítky let (zatímco on o stejnou dobu zestárne), tak celkově to zase tak špatné není. Děj ok, i atmosféra, jen zase prkennost německého (ne)herectví, typická k jejich levnějších filmům, spoustu věcí pokazila - i když ti hlavní 2 se celkem snažili. Ohromný africký slum hned vedle Berlína byl super, a do budoucna určitě reálnější, než ta prapodivná teorie s DNA. Každopádně náš hodně podobný Bod obnovy je přece jen o něco (možná i o dost) lepší. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama