Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na nemecké sci-fi slušná práca, hlavne nápad, ten stojí naozaj za spracovanie v Čiernom zrkadle, hoci film Vymedzený čas túto látku už spracoval veľmi dobre, ale šlo by to predviesť hru s časom a životom do absurdnejšej roviny. Premisa tak trochu predbehla film ako celok, no určite zaujal, lebo mal čím. Castingovo tiež veľmi dobre zvládnuté hlavne u hlavnej postavy, kde mladú a starú Elenu hrajú rôzne herečky, ale rozdiel takmer nepoznať. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Celkem znepokojující... až mě napadá jak to vlastně v NetFlixu mysleli - jakože Brave New World, zelenej a udržitelnej, multikulti, vysoce estetickej - ovšem jen pro někoho, že. Neprivilegovaná pakáž (většina - my všichni) - v uprchlickejch lágrech. Je ovšem třeba pominout romantizující finále - tedy "nesmiřitelnej" boj - (ovšem vlastně v rámci systému) až do "konečného vítězství dobra" - bezpečně (hlavně pro korporátní "záporňáky") někdy v hodně daleký budoucnosti... Ovšem celkově filmařskej nadstandart - až na některý herecký výkony, prvoplánový postavy a podivnou závěrečnou scénu na baltický pláži (?). Velice slušnej průměr ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovný debut se super námětem a jeden z těch lepších filmů od Netlixu. V ráji má tématicky nejblíže asi k Vyměřenému času, máme tu biotechnologickou firmu, která dokáže manipulovat s časem, tedy brát i dávat lidem věk. Námět je originální a trochu zamrzí, že se film nevěnuje více postavám a více problémům, protože potenciál tu byl vysoký, takhle se zaměřili jen na dvě postavy, které to postihlo poměrně fatálně. V hlavní roli je sympatický Kostja Ullman, kterého známe z Rande naslepo, zbytek postav mě nezaujalo. Škoda, že od druhé půlky film ztrácí tempo a závěrečná akce je hodně rutinní a nezajímavá. Hudba je v pohodě a vizuálně taky slušné, jen ta dějová výplň není tak intenzivní a poutavá jak samotná myšlenka, americkému remaku bych se nebránil.Celkem mi vadilo, že organizace Adam, která proti tomuhle systému ve filmu bojuje, ve výsledku nic moc pořádného nepředvede- tam byl potenciál daleko vyšší. 6/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nemci sa celkom predviedli, i keď mám dojem, že látke by skôr slušilo sa stať vo výsledku cynickou moralitkou pre Black Mirror. Zápletka je originálna, ale dej sa rozbehne vďaka záležitosti, pri ktorej každému muselo byť hneď zrejmé, že ide o komplot. Hlavné postavy ale všetko berú ako smolu. Film je čím ďalej tým temnejší, akčnejší a vážnejší, ale aby všetky tie zvraty a rozhodnutia postáv fungovali, tak by zase muselo ísť o povedzme že šesťdielnu minisériu. Vizuálne je V raji celkom nevýrazné dielko, asi by bolo lepšie ak by sme ostali pri súčasnom dizajne a neriešili, že vďaka iným svetlám na autách sa ocitáme v blízkej budúcnosti. Celkovo ale spokojnosť, avšak vďaka nie nedôležitým výhradám ostávam na troch hviezdach. 70% ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej futuristickej snímek z Německé dílny! A že Němci tohle neumí! Pfff.... Já se bavil! Ve filmu je spousta zvratů, divák teoreticky nemá šanci odhadnout, jak film dopadne a upřímně, mile mě to překvapilo! Nakonec vše krásně zahrnuje přesně to, jací jako lidé jsme...a i vy se máte možnost emočně připojit na stranu odpadlíka bojujícího za spravedlnost, spravedlivou a milující maminku, která to s dcerou myslí opravdu dobře nebo na stranu oběti, která si jde bezmezně za svým. 4/5 ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama