Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (144)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nevadí, že tu spousty chybí! Tak silné momenty jsem nezažil snad v žádném jiném dokumentu! Sly je umělec, který dokáže vyprávět srdcerivně a bez příkras o čemkoli a vy mu to věříte! Žádné klišé, žádné cílené útoky na city ani oslavy sama sebe! Upřímná zpovéď skromného chlapíka, který dokazál zůstat sám sebou...jedinečné a důstojné ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě intimní, přesto celkem povrchní Slyovo přemýšlivé selfpromo, které mě sice bavilo, ale původně sem od něj očekával trochu něco jiného. Poslouchat Slye bylo zajímavé a informační hodnota není nulová, nicméně bych čekal, že se dozvím víc o jeho filmech, jeho vztahu k nim a když už tu Sly provádí sebezpytování tak třeba i trošku těch negativních věcí (ať už třeba kolem natáčení Ramba - i když to tu je trochu nakousnuto, nebo jeho hvězdné manýry na přelomu osmdesátých a devadesátých let). Ač je Sly schopnější herec, režisér, scénárista a v posledních letech je mi mnohem sympatičtější i jako člověk, tak tentokrát Arnold a jeho dokument těsně vítězí...70% ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Kvalitovo na podobnej úrovni ako Arnieho dokument. Sly išiel vo svojom počine viac do súkromia, svojich chýb, filozofovania o zmysle života a keďže je na rozdiel od Arnolda i scenárista, i do hĺbky písania jeho najznámejších filmov (Rocky, Rambo, Expendables) a vlastných životných skúseností ktoré do týchto postáv premietol. Podobne ako u Arnolda mi chýbala väčšia hĺbka z hľadiska jeho filmovej kariéry (ktorú možno obhájiť Stalloneho preslovom v závere), ale i z hľadiska súkromného života chýbajú podľa mňa významné momenty, ktoré Slya ovplyvnili a zmenili. Pretože Sly celý dokument hrá, že nás konečne pustil do svojej hlavy, mám však pocit že nebol 100% úprimný a niektoré temné zákutia s ktorými sa úplne nevysporiadal (smrť syna, začiatky v porne) si nechal pre seba. Načo má samozrejme 100% právo, ale pri danom štýle dokumentu mi to skrátka v ňom chýbalo. Inak však fajn dokument, a to ako pre skalných fans, tak i nefanúšikov. 80% ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Ak prijmete fakt, že viac ako štandardný dokument uvidíte osobnú a podľa mňa veľmi úprimnú spoveď jedného /ne/obyčajného človeka budete spokojní. Sly to urobil vlastne tak ako všetky ostatné filmy počas svojej kariéry - osobne, so srdcom a to má pre mňa vždy väčšiu cenu ako keby som sledoval informačne nabitý dokument. Stallone rozumie životu, strate, rovnako ako rozumie filmu..resp.možno práve preto. Schwarzenegger mal šťastie na to, že robil s brutálnymi tvorcami a zapísal sa do histórie. Sly sa zapísal do histórie doslova sám. Štvrtú hviezdu dávam za to, že ma naučil veriť v Americký sen v čase, keď som to najviac potreboval. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Dokument mapujúci cestu Sylvestera Stalloneho od nezvládateľného chlapca až po herca, ktorý si išiel za kamerou vždy vlastnou cestou. Vykresľuje Slyov vzťah s krutým otcom, empatickým bratom, zanedbávaným synom a so steroidamy nabitou kariérou, ktorá mu postupne ničila zdravie. Prevedenie: Kamera je v tomto dokumente Slyovým terapeutom a vyrozpráva jej všetky svoje životné krivdy a nezdary aby na konci dozrel a uvedomil si, že najdôležitejšia je rodina. Škoda, že mu to trvalo 70 rokov ale povedzme si úprimne moc dobrý rodinný vzor nemal tak sa niet čo čudovať. 85% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama