Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Shit 

všechny recenze uživatele

Polibek draka je vytvořenej jenom kvůli akci, to je jasný, hned a ani se na to nemusim koukat, příběh je fakt neskutečně ohranej a lehce předvídatelnej, myslim, že nedá moc práce domyslet si jak se bude vyvíjet skoro celej až do konce ale o ten tady přece nejde, pro Jeta Li tohle bohatě stačí, ostatní už zařídí on a pár borců, který může seřezat, možná tady na muj vkus přece jenom trošku svoje soupeře šetří a to hlavně ze začátku, ale na to aby to nenudilo to bohatě stačí a druhá polovina už je jedna velká akce, jen závěrečnej "souboj" mi přišel spíš směšnej, protože mi to připomělo seriál Xena, ale špatně udělanej rozhodně nebyl Nakonec je to nadprůměr, ale ten příběh je fakt hrůza ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pro zajímavost jsem si během filmu zapisoval přibližnou délku akčních (A) a konverzačních (K) sekvencí, které se střídaly v nepravidelných intervalech: 10K, 10A, 15K, 5A, 10K, 5A, 10K, 5A, 10K, 10A. Konverzace = 55min., Akce = 35min. 60% Zajímavé komentáře: Cival, Marius, JohnnyD , genetique ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Jetovi zmena amerického akčného prostredia značne prospela a takto si ho chcem pamätať. Skvelý akčný film, trochu dramatickosti nezaškodilo a ja som si to celé vychutnával už asi päť-krát. Karyo sem sedel ako uliaty, záporák od doby 'L' Ours'. Síce scenár je ohraný, no nápady sú nové a dychvyrážajúce akčné scény aké môže natočiť len Li. Vždy sa budem tešiť na ďalšie jeho filmy, len dúfam, že to nepreženie ako napr. Seagal a dôstojne zakončí svoju kariéru. 80%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co Čínská čtvrť? - Tam budeme nápadný. - Vem si paruku a kimono!" Hledání mrňavého asiata s rychlýma končetinama uprostřed nekonečného množství podobných týpků je úkolem hodným pařížské kriminálky. Jedině policie je totiž schopná dodat organizovanému zločinu tu správnou štábní kulturu, ale vyřešit tento malý žlutý problém bude patrně nad její síly. Přiznám se, že mám rád akční filmy, ve kterých "ten správný" vymetá podlahu s "těmi mocnými", ale tady nemohu jít s hodnocením výše, neboť akce byla rušena přehnaným množstvím zbytečně slzopudných okamžiků. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Atmosferická akce, se stylovým Jetem Li v nejlepší formě. Jasná prohra je zde scénář a hlavní záporák, nicméně Craig Armstrong z pozadí dopuje krev do žil momentům, které si Chris Nahon nedokázal pohlídat. Dohromady je to objektivně sice asi za tři, nicméně já se bavil dobře, proto si dovolím pro tentokrát trošku přidat. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • V celém filmu je použito pouze sedm pomocných lan. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)
  • V sirotčinci je dcera Jessicy zaznamenána jako "Isabel Kamen". Isabel je skutečné jméno herečky (Isabelle Duhauvelle), Kamen je potom příjmení jednoho z tvůrců filmu - Roberta Marka Kamena. (D3VIL)

Reklama

Reklama