Reklama

Reklama

Elevator Game

Trailer

Obsahy(1)

Film sleduje sociálně neohrabaného teenagera Ryana (Gino Anania), který zjistí, že tu noc, kdy jeho sestra zmizela, hrála „Hru ve výtahu“ – rituál, při němž se hráči snaží cestovat do jiné dimenze pomocí souboru pravidel, která lze najít na internetu. Nedbá varování a rozhodne se ji najít. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak oceňuji samotnou výtahovou hru. Nevzpomínám si, že bych něco podobného v minulosti viděl. Celkem fajn bylo i obsazení. Sice se jednalo o standardní teenagerskou partičku, ale nešlo o uječené krávy a namistrované dementy. No ale to je všechno. Napětí neexistovalo, k ztvárnění zásvětí tu stačil jen červený filtr a bubák byl spíš směšný. Snaha o gore tu sice byla, ale ani tady film výrazně neboduje. 30% ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě docela překvapil. Sice se tam objevuje spousta klišé (hl. postavy jsou mladí cápkové, co točí bizarní videa, film je zčásti nahráván na kameru samotnými herci, jako např. u filmu REC). Taky mě přišlo, že z postav se zbytečně dělají totální a**holes (Kris, nový cápek), fakt mi to přišlo naprosto nesmyslné, když se začali hádat v tom výtahu. Takhle se to vyhrotit vůbec nemuselo, ale zároveň chápu, že tvůrci chtěli nějaké emoční vypětí. Obecně k atmosféře filmu: bylo tam pár docela strašidelných momentů. Hra s emocemi hlavních postav byla docela zdařilá. ()

Reklama

Easykill 

všechny recenze uživatele

Škoda, že film není o Elise Lamové, o které měl původně být. Bohužel, to byl nejspíš pouze hoax, protože film je pouze o hraní výtahové hry. O režii se postarala milovnice výroby braků Rebekah McKendry. Ale její poslední snímek glorious (2022) mě bavil. Tady jde už od začátku vidět rozpočet a herci jsou po většinu času k smíchu. Elevator game sleduje partičku ytbrs, která aby nepřišla o sponzoring, tak musí natočit i sebemenší blbost. K této partičce se přidá další ehm ehm, který ztratil sestru... A pak už jen čekat než přijde výtahová Samara Morgan. Když překousnu to jak je to levný, tak to má i světlé chvilky, nenudí to a občas je to vtipné tím "neherectvím" a pitomým scénářem. Takže žádná extra tragédie.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Akože nie, asi to nie je len na 1*, ale pravdupovediac veľa nechýbalo a dostalo by ju to. Je to taký ten typ hororu, kde presne neviete, či je to ešte akceptovateľné béčko, alebo už céčko s temer nulovým rozpočtom. Našťastie je to vcelku krátke, herci sú relatívne sympatickí, občas na vás dýchne fajn hororová atmosféra a k tomu „pekná“ scéna na ulici. Ale teda neviem... kde to skončí? Čo ešte vymyslia? Hororové kuchynské mixéry? Zadné brzdové svetlá na autách? Samoobslužná pokladňa v Kauflande? ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Spoiler (Možné vyzrazení děje či finále)   Film je vlastně strašně jednoduchý (výtah - ciselna kombinace = jiná dimenze - Nesplníš pravidla =Nepřežiješ) asi tak by se dal shrnout celý film. Začíná to (krom první obětí) v kanclu lidí, kteří dělají streamy ze strašidelných míst apod. Potřebují udělat reklamu (která se naposled úplně nepovedla) a tak se baví o tom kde co a tak dále, nakonec nováček (kterému moc nikdo nevěří) navrhne výtah, ke kterému se váze právě zmíněná pravidla, při jejich nedodržení je začne tryznit bytost (z jiné dimenze). No film by neexistoval, kdyby samozřejmě ty pravidla neporušili. Tak po nějaké chvíli zemře první (naštěstí největší zmetek, ale to upřímně není pro dej nějak důležité, jen má spojitost s tím proč na něj nováček je naštvaný a pak s osobou že začátku filmu). Přes pár chvil, kdy to vypadá nadějně, nakonec ale zjistíme že to jen falešná naděje a vše dopadne tak jak zde dopadnout prostě má. Film jak jsem říkal je jednoduchý, ale pěkně zpracovaný, je napínavé (kde se kdo proč objeví), kdo jak zemře apod. Za mě i herecké výkony jsou dobré, atmosféra funguje jak má a finále je sice na jednu stranu smutné, ale na stranu druhou...  Možná je to béčko, ale v tom si asi vyžívám. 10/10 ()

Reklama

Reklama